User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
143 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Yol Vermediği İçin 3 Kişiden Dayak Yiyen Motorcu

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen gün trafikte darladı biri beni, bi de önüme kırdı koşarak geliyor bu. Karda var düştü. Gittim kaldırdım, lololo yapacak gibi oldu, sol sağ seri vurunca hafızası yerine geldi baba tarafından akraba çıktı. Çay falan içtik sonra.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gün trafikte darladı biri beni, bi de önüme kırdı koşarak geliyor bu. Karda var düştü. Gittim kaldırdım, lololo yapacak gibi oldu, sol sağ seri vurunca hafızası yerine geldi baba tarafından akraba çıktı. Çay falan içtik sonra.
    Çok ciddi bir şekilde okurken güldürdün valla

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende iyi güldüm. Kalkmasına yardımcı olan adama saldırmak da deişik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu bilmemde en sağda hız sınırı dahilinde giderken arkadan gelip selektör atmak nedir ? Hergün okula giderken 90 a sabitleyip en sağ şeritten gidiyorum ama ne hikmetse ekseriyetle gelip iki üç selektör atıyor ... Ne garip bir trafik düzeni
    ...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu bilmemde en sağda hız sınırı dahilinde giderken arkadan gelip selektör atmak nedir ? Hergün okula giderken 90 a sabitleyip en sağ şeritten gidiyorum ama ne hikmetse ekseriyetle gelip iki üç selektör atıyor ... Ne garip bir trafik düzeni
    Yol 3 şeritse orta şerit sabit hızla gidenler için, sol sollama yapanlara, sağ şeritte sollama yapanların hızıyla tatmin olmayanlara hizmet ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mağdur arkadaş ve avukatı aea ile video çekmiş . Bu konuda ise bütün motorcuların kötülenmesi ise beni üzdü.ülkemizdeki trafikte kendinden küçük boyutta olanı sıkıştırma çok yüksek zaten. Evet motorcuların bir kısmı sorumsuzca davranıyor ama bütün motorcuların aynı olduğunu düşünmek saçma . Motorsikletlerin makas atmasından şikayet eden arkadaşlara da amerikada filtering denilen bu hareketin bazı eyaletlerde legal olduğunu hatırlatmak isterim . Özellikle bizim gibi b sınıfı hatchback arabaların bile sıkıştırıldığı bir ülkede filtering şart.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mağdur arkadaş ve avukatı aea ile video çekmiş . Bu konuda ise bütün motorcuların kötülenmesi ise beni üzdü.ülkemizdeki trafikte kendinden küçük boyutta olanı sıkıştırma çok yüksek zaten. Evet motorcuların bir kısmı sorumsuzca davranıyor ama bütün motorcuların aynı olduğunu düşünmek saçma . Motorsikletlerin makas atmasından şikayet eden arkadaşlara da amerikada filtering denilen bu hareketin bazı eyaletlerde legal olduğunu hatırlatmak isterim . Özellikle bizim gibi b sınıfı hatchback arabaların bile sıkıştırıldığı bir ülkede filtering şart.
    şu ifadeyi mahkeme versin ben hakim olayım

müebbet veririm o 3 kişiye ağladım laaa
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda değişik bir versiyon ne acıyon kapını yol ortasında diyip plaka bantlı gezmek ve sagdan darlamak

ATARLI BAYAN - YouTube
    İşlerine gelince döt kadar yere girebiliyorlar, serbest. Ama yol boş oldumu mu orta şeridin tam ortası benim ....
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosuna konusuyoruz motorcu dusmanligi hat safhada.. bu forumda dahi

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bosuna konusuyoruz motorcu dusmanligi hat safhada.. bu forumda dahi
    Motorcu düşmanlığına sebep ne aslında onu konuşmak lazım hacı.

Benim gördüğüm

1. Pizzacı, köfteci, lahmacuncu vs. paket servis elemanlarının yıllardır hiçbir kurala uymadan motor kullanması.

2. Yeni trend kafaya gopro sabitleyenin fahri trafik müfettişliğine soyunup kendini yolların hakimi "The Judge" ilan etmesi.

3. İnsanımızın insana ve insan hayatına değer vermemesi, saygı ve hoşgörünün toplumdan neredeyse silinmiş olması.

4. Topic'e konu olan kendini diğerlerinden yüksek gören egoya sahip dallamalar. (Kıroyum ama para bende)

5. Yıllardır çözülemeyen trafik sorunu, keşmekeşin verdiği stres sonucu en ufak şeyde insanların birilerine patlama isteği, burada da en korumasız halka olan motorculara patlanması.

Aklınıza gelen varsa siz de ekleyin lütfen.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben daha 20 yaşında çocuğum diyo la. Tamam mağdursun ancak bu nasıl bi savunmadır abi. 15 16 yaşında çocuklar kurtuluş savaşında en önde koşup şehit oluyorlardı. 2 gün sonra kimliğin açıklandığı zaman gülmiceklermi sana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 kişi darp edilmesini savunmuyorum baştan söyleyeyim . Ama bir kaç kere daha acaba gerçekten sağa mı geçemedi diye dikkatlice baktım . Motorcu arkadaş gayet çıldırtmak için şeridi kapatmış sabit hızla ilerliyor ve müsait olduğu halde sellektöre aldırmıyor sağa geçmiyor . Bütün kask takanlarda alınmasın ama ben sırf bu tarz şov amaçlı ya da millete bişeyleri ispatlamak amaçlı kamerayı takan arkadaşlar yüzünden artık gopro ile gezenlere karşı önyargılıyım . Hayır işine gelince emniyetten ya da biz eşek gibi beklerken sıkışık trafikte 2 aracın arasından geçmeyi biliyorsunuz ondan haklarımız yeniyor bilmem ne . 20 yaşında bebeyim savunması da bildiğin acındırma ha aynı arkadaş mekana girerken de dayı 20 yaşına geldik hayırdır çekmiyorsa bişey bilmiyorum çok saçma yani

Benim yorumum arkadaş 3 kişi değil de tek kişi dövseydi sonuna kadar haklıydı yaş muhabbeti mevzusuna ya da ırkına işine girmeye gerek yok sen trafikte karşında kim olduğunu bilmeden fevri davranıyorsan sonucuna da katlanacaksın ne çıkacağı belli olmuyor .

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 kişi darp edilmesini savunmuyorum baştan söyleyeyim . Ama bir kaç kere daha acaba gerçekten sağa mı geçemedi diye dikkatlice baktım . Motorcu arkadaş gayet çıldırtmak için şeridi kapatmış sabit hızla ilerliyor ve müsait olduğu halde sellektöre aldırmıyor sağa geçmiyor . Bütün kask takanlarda alınmasın ama ben sırf bu tarz şov amaçlı ya da millete bişeyleri ispatlamak amaçlı kamerayı takan arkadaşlar yüzünden artık gopro ile gezenlere karşı önyargılıyım . Hayır işine gelince emniyetten ya da biz eşek gibi beklerken sıkışık trafikte 2 aracın arasından geçmeyi biliyorsunuz ondan haklarımız yeniyor bilmem ne . 20 yaşında bebeyim savunması da bildiğin acındırma ha aynı arkadaş mekana girerken de dayı 20 yaşına geldik hayırdır çekmiyorsa bişey bilmiyorum çok saçma yani

Benim yorumum arkadaş 3 kişi değil de tek kişi dövseydi sonuna kadar haklıydı yaş muhabbeti mevzusuna ya da ırkına işine girmeye gerek yok sen trafikte karşında kim olduğunu bilmeden fevri davranıyorsan sonucuna da katlanacaksın ne çıkacağı belli olmuyor .
    Mikail bu üç arkadaşı öttürürler mahkemede biliyorsun değil mi

Adamı dövmüşler bir güzel

En az bir hayabusa alır

Avukatda iyi belkide ev alırlar

Bmw nin sahibi galerici mi müthaaait mi sen onu söyle
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler yıne motorcuya yardırmıssınız da, motoru kımse takmıyor tr de emın olun. en sag serıtte 80 le gıderken kac kez tampon yapıldı kac kez korna sellektorle tacız edıldım kac kez sılme gecıldı sayamam. gecen gun serıdımde gıderken resmen vurmaya geldı oc ,ısıklarda yakaladım dedım hayırdır. kenardan gıtsene dıyor andaval. tasıtım ben farkındamısın dedım. kenrdan gıt dıyor halen. lan ısıne bak dedım.yapılı gorunce usteleyemedı.he belırtıyım kameram yok sol serıttede gereklı hızda gıtsenız dahı sırf motorsunuz dıye sıze pıslık yapan dunya adam var.ben 2 senelık motorcuyum daha,ama okadar cok olay yasadımkı anlatmakla bıtmez.cogunlukla muhatap olmuyorum,en son serıdımde gıderken arkadan olumune gelıp bana korna sellektor yapıp cekılmeyınce yanıma gecıp ceksene lan saga dıye (yanınsda 7 8 yasında cocuklu bır doblocu baba) yaa hadı gıt ısıne dıyerek uzaklasmaya calıstım,sonrasında vurmasına geldı emın olabılırsınız kı gece saatıydı yol bostu ALLAH tan altımda swt vardı kı 180 rahat yapıyor gaz ctıum gıttım, ya pcx olsaydı ?

demem okı bu vıdeodakı cocukta farkındaysanız sagdakı aracları gecıp saga gecıyor hemen. arkadakının sellektor tarzından zaten ne oldugu ve sonuc vıdeoda bellı.su forumdakılerın motorcu on yargısı bu kadar cokken zaten pek bırsey demeye gerek kalmıyor
    Kesinlikle katılıyorum abi,

Dikkat ederseniz çocuk benzinliğe çağırmıyor. Arabada arkada oturan eleman eliyle işaret ederken bmw de çocuğun şeridinde zaten.

Çocuk orda benzinliğe girmedi, o yolun ilersinde çalışma var kaçma şansı sıfır gelip vursa kaçsa?
    Ya da çocuk o kalabalığın içine girmese o 3 kişiden biri onu tenha yerde ( ki o saatlerde orası hep tenha ) orda sıkıştırsa çekip sıksa?

Bu kadar bariz şekilde çocuğa yüklenen arkadaşlara tavsiyem, 125cc bi motor alın e5 e çıkın ve sürmeye çalışın. sadece beylikdüzü-zincirlikuyu yapın o zaman demek istediğimi anlarsınız.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ronin_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum abi,

Dikkat ederseniz çocuk benzinliğe çağırmıyor. Arabada arkada oturan eleman eliyle işaret ederken bmw de çocuğun şeridinde zaten.

Çocuk orda benzinliğe girmedi, o yolun ilersinde çalışma var kaçma şansı sıfır gelip vursa kaçsa?
    Ya da çocuk o kalabalığın içine girmese o 3 kişiden biri onu tenha yerde ( ki o saatlerde orası hep tenha ) orda sıkıştırsa çekip sıksa?

Bu kadar bariz şekilde çocuğa yüklenen arkadaşlara tavsiyem, 125cc bi motor alın e5 e çıkın ve sürmeye çalışın. sadece beylikdüzü-zincirlikuyu yapın o zaman demek istediğimi anlarsınız.
    kucuk cc gıtmeyen motorla yasamak mucıze onu bılır onu soylerım

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay motorcu haklı veya arabacı haklı konusu değil.

Bir insanı, yetişkin bir bireyi dövmek o kadar hafife alınacak bir şey değil.

Allaha çok şükür son kavgamı ve son dayak yememi ilkokul yıllarında falan yaptım. Sonrasında böyle olumsuz bir duruma düşmedim ya da kendimi sokmadım.

Ben bugün genç bir aile babası olarak dayak yesem, psikolojim ne olur bilemiyorum. O adamı çeker vurur muyum, yoksa kederden kanser mi olurum allah bilir.

Sonuçta her hangi bir trafik olayında ortada kaza yok bir şey yokken, insanların canına bir şey gelmemişken, neden kavga edesin ki? En fazla anlık sinirle bağırırsın, belki küfredersin. ama sonuçta karşındaki de insan, bunun farkına varırsın.

AEA'ya helal olsun. Sadece motorcuyu dövmek değil, trafikte belindeki silaha güvenip adam dövmeye kalkan tüm köpeklere ders olur inşallah bu olay...

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazacaklarimi 3 kisi bi adama dalıp dövenleri savundugum icin yazmıyorum.
    Burasi türkiye abiler bi ton magandanin insanliktan nasibini almamis hayvanca yetisen sahsiyetin olduğu bir memleket sen eğer o adama yol vermezsen bide el kol hareketi yapıp gel diye çağırırsan adamda gelir senk döver bence arkadaş kendi kasınmış nerede yaşadığının farkinda değil eğer hayatında kavga etmemişsen veya kavga etmeye gözün yemiyorsa böyle seylerden uzak duracaksın adamı salacaksin gitsin yolunda boşver bu yaptigin senin canina malina değmez yazıktır trafikte böyle şeylerden uzak durmak lazım yoksa hepimizin hergun kan revan icinde kavga etmemiz lazım
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmitanir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay motorcu haklı veya arabacı haklı konusu değil.

Bir insanı, yetişkin bir bireyi dövmek o kadar hafife alınacak bir şey değil.

Allaha çok şükür son kavgamı ve son dayak yememi ilkokul yıllarında falan yaptım. Sonrasında böyle olumsuz bir duruma düşmedim ya da kendimi sokmadım.

Ben bugün genç bir aile babası olarak dayak yesem, psikolojim ne olur bilemiyorum. O adamı çeker vurur muyum, yoksa kederden kanser mi olurum allah bilir.

Sonuçta her hangi bir trafik olayında ortada kaza yok bir şey yokken, insanların canına bir şey gelmemişken, neden kavga edesin ki? En fazla anlık sinirle bağırırsın, belki küfredersin. ama sonuçta karşındaki de insan, bunun farkına varırsın.

AEA'ya helal olsun. Sadece motorcuyu dövmek değil, trafikte belindeki silaha güvenip adam dövmeye kalkan tüm köpeklere ders olur inşallah bu olay...
    Çok güzel şeyler bu düşünceler ama ne yazık ki medenilik vahiyle tepeden bir anda inemiyor..

Aile içi eğitim o kadar önemli ki babanın bir hareketini 10 tane eğitimci aksini öğretmeye çalışsa değiştiremiyor. Evde davarı, adam tanıyan bilen bir çocuk yetişkin olduğunda medenilik bekliyoruz.

Aslında çok komik bir ülkeyiz içinde yaşamak zorunda olmasak sözü geliyor bu tarz konularda aklıma, gülüyorum her seferinde. Yanlış anlaşılmasın en büyük isteğim ülkemde çok daha medeni insanlar yetiştirildiği, insanlara yanlışlarını güzelce söyleyebildiğimiz sonrasında kavga etmemiz gerekmediği günleri yaşamaktır.

Gelişmiyor bu toplum, babamdan ne gördüm ki diyen modeller dolu. yada annem babam buydu bana da çok bişey öğretmediler..

Herkesin görevi, askerlikten vergi vermekten oy kullanmaktan bile öncelikli bir görevdir bu; kendini geliştirmek. Üremek istiyorsan önce kendini düzelt, sonra senden birkaç tane daha sal ortalığa.. Anca tavşanı model al, devam..

Konuşmaya kalksak günlerce konuşulacak konu bence bu. Satın alma gücü, ülkedeki yaşam şartları çok büyük etken toplumsal hayvanlık seviyemizde. Geçinmek, bir nebze olsun daha güzel şartlarda yaşamak bu kadar zorlaştıkça insanlar daha sinirli, daha tahammülsüz, daha yoz yobaz hal aldı.

Ne yazık ki böyle de ivmeli bir şekilde yozlaşma yobazlaşma yönüne koşturmaya devam edecek bu toplum.
    -Fırat

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Drive Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazacaklarimi 3 kisi bi adama dalıp dövenleri savundugum icin yazmıyorum.
    Burasi türkiye abiler bi ton magandanin insanliktan nasibini almamis hayvanca yetisen sahsiyetin olduğu bir memleket sen eğer o adama yol vermezsen bide el kol hareketi yapıp gel diye çağırırsan adamda gelir senk döver bence arkadaş kendi kasınmış nerede yaşadığının farkinda değil eğer hayatında kavga etmemişsen veya kavga etmeye gözün yemiyorsa böyle seylerden uzak duracaksın adamı salacaksin gitsin yolunda boşver bu yaptigin senin canina malina değmez yazıktır trafikte böyle şeylerden uzak durmak lazım yoksa hepimizin hergun kan revan icinde kavga etmemiz lazım
    flood oluyor ama;

Hayatta kalma, beladan uzak durma teknikleri olarak kesinlikle haklısınız.

Peki her hayvana buyur geç dersek, kırmızıda geçene - sinyal kullanamayana - dörtlü yakamayana - aynasına bakmayana - Arka Sis Farı kullanan angutlara tepki göstermezsek ne olacak ?

Örneğini yaşadığımız gibi yanlışa dur denmedikçe daha da moka batıyor toplum. Birilerinin yanlışlarından beladan uzak kalmak için görmezden geldikçe yanlışlar doğruları bitiriyor. Gökten birileri gelip düzeltemez değil mi bu toplumu ?

Trafikte bir yanlış yapan hayvanı herkes uyarsa herkes tepki gösterse emin olun böyle cesaretleri olmayacak. Sessiz kaldıkça içine batılıyor..
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler