Medeniyet ne güzel şey![]()
Medeniyet ne güzel şey![]()
Bunlar niye kendilerini deliliğe vurmuşlar?
Bizimkiler olsa 10 saat önceden trafiği kapatırlar. Millet işine gücüne nasıl gidecek hiç takmazlar. Burada ne güzel müsaade istiyorlar. Zihniyet farkı.
Nadide şeyler değerlidir.
Yasadigim sehrin belediye baskani diyim eski calistigim yere sirtinda cantasi ve bisikleti ile gelirdi... DC de birkac kere Obama nin konvoyuna denk geldim tabiki kalabalikti ama oyle yuzlerce binlerce araclik bir konvoy degildi...Tr de durumlar cok vahim.
Onurlu ve şerefli bir adam ancak bu kadar az kişiyle rahat gidebilir çünkü hak yememiştir ülkeyi kaosa sürüklememiştir. Bizimkinin 100lerce araçla gitmesi sizce de normal değil mi? Onca şeyden sonra gayet normal![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Yıllarca Kocaeli'de yaşamama rağmen hayatımda 2. kez İstanbul'a gittim. Komşumu hastaneye bırakmak için gitmişken dolaşalım biraz dedik ama Avrasya tüneli açılışı varmış ve bizde bilmeden bizde o tarafa gittik çektiğim çileyi bir Allah bir biz biliyoruz. 2.5 saat 12 km gitmek için 2.5 saat gelmek için harcadık. Yazıklar olsun. İstanbul'da yaşayanlara da sabır diliyorum.
Besiktasta bombanın patlatıldığı akşamın öncesi öglen saatlerinde Mahmutbeye doğru otobanda yine kilitlenmiş beklerken emniyetten geçen korumaları ve bakanı(0013) falan görünce gözler açık izledim 4-5 tane insignia opc, 5-6 tane yeni son kasa g.cherooke , polisin otobusü.minibüü,midibüslerü sayamadığım kadar fazla sivil fluence,passat,mondeo,insignia aralarda polis aracları falan altı üstü yol gecicen ama bitmediydi herifler. şimdi bu videoda bakınca bir değişik oldu![]()
1881 - 193∞
Gecen hafta cb nin konvoyuna denk geldim
G.o.p sapagindan baglandim hasdal sapagina kadar tek serit halinde gittik onlar diger seritleri kaplamisti ben hasdala dogru girerken konvoy hala devam ediyodu
kac adet motorlu polis kac adet araba kac adet jip vardi bi ara sayiyodum yetisemedim biraktim
abartisiz toplam 100 den fazla arac vardi ben 50 kusurlerde birakmistim saymayi
Ama neydi bi evin 3 tane arabasi mi olurmus yahuuuu...
Kültür ve görgü meselesi.
Kimisi milletin parasıyla köprü açar, milletin parasıyla aldığı araçla millete hava atar, kimisi de milletten izin alır şerit değiştirebilmek için...
ne varsa şu maya soylularda var.
ne guzel milyonluk alman tankları yerine yerli üretim toyotolardan konvoy yapmışlar
Dün gurur kaynağımız ve neşe dolu anlarımız avrasya tüneliyle şahlandı. Görüntüleri izlediğim de tuning buluşması gibi maşallah binlerce çakarlı araba vardı heyt bee dedim işte gelişen Türkiye.
imzasız..
Komik olmayin...
Cebinde 5lira eve donecek parasi olmayan guruh,sadece konvoyunda ki araclarin degeri 10.000.000tl yi gecen adami destekliyorsa,biz bosuna kurek cekiyoruz!
Cehalet ile mucadele en buyuk savastir...
Dubai maktumu yani krali tek basina arabasina binip caddelerde gorulebiliyor, elbet uzaktan korunasi vardir ama farkedilmiyor bile![]()
Sinyal mi verdi bir de o![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)