İngilizce bilmiyorum ama videoları izlerken çok keyif aldım,ne yazıkki türkçe alt yazı mevcut değil.Benim gibi pioneer severler varsa seyretsin.Güzel videolar.![]()
İngilizce bilmiyorum ama videoları izlerken çok keyif aldım,ne yazıkki türkçe alt yazı mevcut değil.Benim gibi pioneer severler varsa seyretsin.Güzel videolar.![]()
Aslında Türkiye pazarına eskisi gibi kaliteli ürünlerle girmiyor. Alım gücüne orantılı ekonomik ürünlerle marka adını kullanarak sürümden kazanıyor!
Bu satış stratejisi de ne yazık ki Hi-end ürünlerdeki yüksek ücretleri karşılığında, "Pioneer alacağıma, x markayı alırım" yönünde ilerlediğinden Türkiye de Pioneer'in kaliteli ürünlerinin satılmasını beklemek hata olur artık.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Aynen öyle,örneğin referans serisi ana üniteleri burda satılmıyor diye biliyorum,yurtdışında satılıyor.Burda tabi yurt dışından getirip kullananlar var.Genelde artık Türkiye'de alt serileri satılıyor,örneğin vatandan giriş seviyesi hoparlör ve teyp aldım bende,onun haricinde montajcılarda sonu 50 ile biten kaçak serileri satılıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)