elemanın iyi toplamasıyla beraber Quattro virali gibi olmusarkadan itisli arac olsaydı bu kadar kolay toplayabilecegini sanmıyorum
elemanın iyi toplamasıyla beraber Quattro virali gibi olmusarkadan itisli arac olsaydı bu kadar kolay toplayabilecegini sanmıyorum
quattro olmasıyla ne alakası var. kayma anında gaza basarak kurtarmıyor. arkadan itişte önden çekerde aynı şekilde kurtarırdı.
esp biraz fazla müsade etmemişmi. benim bildiğim direk izine sokuyor arabayı. sürücü fazla dreksiyonla oynadıda ondanmı o kadar uzun sürdü.
kız sanal alemde gezerkene cep telefonunda birden gerçek hayata döndübu arada o cep telefonuyla oynarken nerden görmğş veya anlamış abinin frene bastıgınıda çocuga mok atıyo güzel aplamız
gençlik,esp,faktörü
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu eski videodaki olay başıma gelse ve aynı şekilde toparlasam ne yapardım diye düşündüm de, bi paket sigarayı bitirirdim sanırsam.
Sürücünün tek yaptığı doğru hareket frene basmamak, bassa esp nin de kafa karışcaktı..
Yatsın kalksın ESP ye dua etsin
Ben bu eski Audi videosunun sanki düzmece olduguna inanıyorum. Tam araç toparlıyor bitmesiyle Quattro diye şarkı giriyor. Ya da audi Quattro modellerine Quattro işe yarayınca otomatik sesle reklam uyarısımı veriyor![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Topladıktan sonra ilk lafı quattro farkı oluyor. Suyu bilmem de buz olan yolda (şu black ice dediklerinden) bir sefer Subaru ile 2-3 kere Duster ile moktan yerlerde kaymıştım, hiçbirinde de topladıktan sonra 4çeker farkı veya ESP...vs diye birşeylere teşekkür edercesine kendi kendime konuşmamıştım tek diyebildiğim iyi kurtardım olmuştu ki onu da olaydan 5dk sonra falan diyebilmiştim.Çünkü birinde karşıdan tır geliyordu birinde bir taraf uçurumdu birinde direk akan trafiğin içine dalmıştım birinde bilmemne...
Her olayda soğukkanlı davranmıştım ama ne bileyim böyle anlık birşeyde insanın nutku tutuluyor, ne bileyim ben şahsen hemen olayın üstüne konuşamazdım![]()
Hahah evet ya bu ona benzedi. İyi notu öğrenci alır, kötü notu öğretmen verirSubaru'da ESP sistemi sanırım kontra verdiğimi anlayınca pek elleşmemişti ama Duster'ın ESP'si çok sert şekilde müdahale etmişti ama uçurumun eşiğinden döndüğüm anlarda Duster'daki ESP horul horul uyuyordu
![]()
ESP, soğukkanlılık ve düzgün lastikler.
en kral araba olsun, panikleyip frene asılsan olduğu gibi çakılırdı. yağmurlu havada asla sürat yapmaya gerek yok. nerde su birikintisi olucak belli olmaz.
Frene bassaydıda birşey olmazdı , ESP devredeyken frene bastınızmı bilmemde evde kimse olmuyorBen bir kere arabalyı bilerek dağıttım ama önümde kiler bir anda durdu , tabi ben dağılmış esp'De devredeydi mecbur durmamda lazımdı.Frene bastım ama evde kimse yok , Önce ESP arabı izine sokuyor sonra fren yapıyor.
Neyse güzel toplamış , ESP çok güzel yardım etmiş kontralara
Quattro , FWD veya AWD olması birşey değiştirmezdi sonuç olarak gaza basma yok olayda
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Direksiyonla fazla oynamış sanki o kadar sert kontralara gerek yok gibi duruyor videoda.
Tek el yerine çift el adam gibi tutulsa o direksiyon çok daha iyi olur zaten.
Ayrıca ESP burda kurtarıcı olan ne audi ne quattro ne de sürücü
Yinede kaza önlenmiş, geçmiş olsun demek lazım...
Katilıyorum abi cumartesi akşam benim 301 arkadaşın polo tdi ile önlü arkalı gazladık 120 130 gibi 301 'in arkası geldi hafif kontra verdim esp de saolsun zart zurt dedi topladım arabayı yanımdaki arkadaş bayada korktu ama olaydan sonra yeaahh esp farkı demedim ikisindede sanki hadi arabayı kaydıralım sonra quattro farkı diyelim diyip yola çıkmışlar gibi![]()
Tabi sürücü de yerinde müdahale etmiş e tabi arabada iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)