Çavuşesku'nun emriyle 70lerde yapılan, tonlarca dinamit harcanan ve 40 kişinin öldüğü, manzarası ve virajlarıyla ünlü olan bu yolun adı transfăgărășan otoyolu.
Bu da top gear'ın gezisi:
May-Clarkson ve Hammond bu yol için en iyisi demişler.
Çavuşesku'nun emriyle 70lerde yapılan, tonlarca dinamit harcanan ve 40 kişinin öldüğü, manzarası ve virajlarıyla ünlü olan bu yolun adı transfăgărășan otoyolu.
Bu da top gear'ın gezisi:
May-Clarkson ve Hammond bu yol için en iyisi demişler.
Top gear a cv yolladım, talep edilen ücret kısmına öğle yemeği yeter yazdım![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Onlar gelsinler bide Fatsa dan Aybastı yaylası yoluna girip manzaraya ve yol kalitesine baksınlar. Ne tarafa bakacaklarını şaşırırlar o manzaralarda. Yolun kalitesi de virajları da buna bin basar.
Onlar yol görmemiş
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yolun hiç bi numarası yok , gayet kötü hatta zeminde. Ama işte avrupada adamlar pazarlamış. arkadaşların dediği gibi bizde alası vardır. Zaten yoldan başka bi bokumuz yok övünecek![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Yolu boşverin top gear adı yeter. Aslında masraflarını karşılayıp tr de cektirtsek şöyle video süper etkiler turizm açısından.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
baslık biraz iddalı olmus ''dunyanın en iyi'' yolun cevresi manzarası doğası falan cok guzel ayır konu ama kendisi pek iyi durmuyor
bir kac ay once ordu fatsa da yayla yollarına cıktım bu tarz daglardın tepelerinnden gidiyorsun. samsun da bafra- vezirkopru arasında bir yol var manzara doğa dağ tepe ırmak gol baraj rakım viraj hayvan ne ararsan var yol guzerganında![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Karadenizdeki tüm yayla yollarından yukarıdaki video çıkar, hatta Sinop - Kemalpaşa(Artvin) arası çevre yolundan da sağın dağ, solun deniz, ortada kıvrım kıvrım kıvrılan jilet gibi asfalt bence dağ yollarından çok daha keyifliAkdeniz tarafında da Kaş - Demre arası yol aynı şekilde
![]()
Superb
Tam yaşamalık alanlar gerçekten. Manzarası ile yol müziklerine layık bir yol olmuş![]()
çaykara bayburt yolunu kullandım
yollarda kayalar var kayaların arasından slalom yapıyosun bariyerleri kayalar hep ezmiş gerçekten çok enteresan bir yoldu
rize artvin yolu bile bundan daha güzel bırakın bayburt yolunu![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
dünyanın en iyi yolu derken asfalt kalitesimi yoksa yolla beraber etrafındaki manzaramı? türkiye de bundan daha hatta çok iyi birsürü yol var. karabük-bartın, elazığ- erzincan vs. asfalt kalitesi olarakta yazın geçmiştim yanlış hatırlamıyorsam fethiye - burdur arasında asfalt kalitesi türkiyede hiç görmediğim pürüzsüz bir yol vardı 320d ile avusturya plaka a4 allroad quarttro ile çok iyi gazlamıştık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)