maşallah kazasız belasız kullan inşallah.![]()
hayırlı olsun cahit. 50 mm yayları alırken listeye 4 tane de amortisör ekle. 50 mm yayı taktıktan sonra amortisörlerin patlicak çünkü![]()
Aracınız öncelikle Hayırlı olsun. 1 si aynalardaki kaplamaların acilen sökülmesi gerek antikrom
2.cisi ön panjurun etrafındaki krom olan dış çerçeve kısımıda folyo ile siyah a kaplarsanız daha derin hoş bi görüntü ortaya çıkıyor![]()
bu arada tekrar hayırlı ugurlu olsunkazasız belasız
17 jant 40 yanak lastik 50 mm yay ve bilstein amortisörler ile duruş bu şekilde. önün basıklıgı cok güzel arka 2 cm kadar yüksek kalıyor bana göre. ama tahmin edemeyecegin kadar güzel bir yol tutuşu var![]()
hayırli olsun...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
hayırlı olsun Cahit. Vag grubuna geri gelmişin yine![]()
Kzu plaka Denizlide değil mi _? anlaştın eski sahibi ile inşallah
kazasız belasız cezasız.
50 mm yay yerine, raceland ın falan coiloverları var 1000 tl civarına geliyor onlardan düşünün derim
standartken gayet yeterli yol tutuyor bence o sınıf bi araca göre iyi bile diyebiliriz![]()
vteclerın adı cıkmıs yol tutusu kotu dıye anasını satım buda orjınalda rezıl valla bende memnun degılım ve cok sert araba ya.hem orjınal hem bole sert hemdeyol tutusu rezalet nasıl oluyor anlamadım.
ya o coıl ıgordum burda bırınde fecı kafama yattı fıyatı fln guzel ama konfor naıl olur acaba ya orjınale goretakan yokmu
bıde sertlık ayarı yok heralde onda
Arka 'nın atmamasını istiyorsan geniş taban lastik kullan.
Örn: Önler 205/40/17 - Arkalar 215/45/17
Bende ölçüler aynen böyle Allaha şükür bugüne kadar arka taraf hiç atmadı(fabrikasyon yay ve amortisör ile)
Satısnı vermemıstım bugun verdım sagolsun ıdare etttı benı haftaya kısmetse yenı plakam takılcak sagolsun..
Kamer banada cok sert geldı ve yol tutusnu hıc begenemdım yay alıcam ben coıllı araba kullandım hıc rahat degıl oda boyle fıyatı uygunlardandı 50 lık yay kafama yattı
dizel power sart hem aile arabası hem gazlamalık masallah kazasız belasız
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
kaer kw variant2 yı al tak o zaman hem konforu hemde yol tutusunu gor ıyı ayarlaseat forumundan bır abımızın tdı sport unda var.Konforu cok ıyı kesılıkle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)