Dark Can'dan aldıgım turbo geldı hayırlısı ıle.. Emre_'ye aksam teslim edicem kontrollerını yapcak sonra JapanTunner Kaan abi gerekli duzenlemeleri işledikten sonra Megachıp garage montaj ve ayar işlemleri yapıcak..Maddi durumum bıraz yetesiz oldugu ıiçin bolt-on bir turbodan baslıyım dedim ilerleyen zamanlarda farklı dusuncelerimiz mevcut.İbiza cupra turbosudur.Gt1749Vb fakat biraz kibritlikmevcut galiba yrn tam detayı ile ogrenıcem..Ugrastıklerımın hepsı ilk deneyimim olan Pistgunlerinde gzl bir sure cıkartmak için..
Yardımcı olan fikirlerini esirgemeyen Dou,Yasin,Emre,Serdar,Can,Bilal ve Emre'ye cok tşk ederim..
![]()
23 nisan gecesi tem tünelde yanımdan geçtin ben motordaydım, takip edicektim ama levente dönmem gerekiyodu. maşallah bayaa güzel gidiyor aracınız
6 mayısda izmit korfez pistinde etkınlık vardı.. Bende cok heves etmıstım gecen sefer arabam yoktu katılamamıstım Rabbim kısmet etti bu sefer katıldım mutlaka bu zevki herkeze tafsıye ederim.. Esp li ve Esp siz dondum esp arabada pozitif olarak ve negatif olarak etkisi buyuk.. Esp kapalı iken 2 kez spin attım yoldan cıktım.. Gerci esp varmı yokmu bilmiyorum ama arac cızgıye kendı otuyor frene basıyor bırseyler yapıyorArabam eskisi kadar hızlı degil suan turboyu buyuttugum için henuz ayarlarını tuturamadım ufak bır sorun var oyuzden hedefımın altına dusemedım
Ama bir sure sonra eskisinden daha iyi de olucak hayırlısı ile..
Pisten bir kac kare..
![]()
Pasta cilamızı attık,Yarın gzlce yıkayıp yenı jantlar ıle fotosunu cekıcem..16" 5 kola gecıs yaptım rahattlıktan dolayı 17 kullanmk yaydan sonra cok zorlastı ıstanbulun yolları cok kotu
Bugun jantlarıda degıstırıcem ustundekıler ıdareten,sglsun Bekir abi biraz musade ettii..
Yeni jantlarımız..
![]()
Sag tarafta boya oldugu ıcın hatalar wardı bıraz kalın olmustu boya zımpara yapılıp pasta ve cıla atıldı,bende ustune boya koruma ve koltukları temızlettım biraz kendınine geldi ufak tefek rutusler wardı onları halltım..
Yeni jantlarıda gzlce temizlettirdim birseye benzediler Advanlar kdar olmasa gozume hos gelıyor..
![]()
cahit su aynalarini sok gozunu seviyim ya
orjinal ayna kapaklarini jantin rengine boyat tak cok daha iyi olur. bunlar gozu tirmaliyor.
bir de arka stoplarini makyajli bulup degistirsen super olur..
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
jantlar olmamş bence.
ayna kapakları muhteşem.
maşallah yavruya
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Merak ettim gidişini..Ayna kapaklı gayet hoş duruyor..Krom bende sevmem ama iyi duruyor..Maşallah..renkli jantlarla daha iyiydi..
Kuzuya cupra janti lazim![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)