28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı maşALLAH kazsz belsz teşekkür ederim senin 106'da güzeller arasında , maşallahı var onunda
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun GÜZEL ARAÇ... çok teşekkürler hemşeriyiz , ben merkez-keşap hattındayım yazın geldim hatta , sel filan olmuştu memleketimi seviyorum güzel ve tatlı şehir
rousher Nickli Üyeden Alıntı çok teşekkürler hemşeriyiz , ben merkez-keşap hattındayım yazın geldim hatta , sel filan olmuştu memleketimi seviyorum güzel ve tatlı şehir geldiginde görüşelim nasip olursa
hayırlı olsun allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. maşallah.
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı geldiginde görüşelim nasip olursa hadi bakalım inş. görüşürüz bende isterim gazi caddesi yaparız :P
ROUSHER Nickli Üyeden Alıntı hadi bakalım inş. görüşürüz bende isterim gazi caddesi yaparız :P ayıpsın gelde cadde taşlarını kazırız
_FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin. maşallah. sağolasın çok teşekkürler hep beraber
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı ayıpsın gelde cadde taşlarını kazırız ahaha İYİ FİKİR torburnunda 1 de çay
ROUSHER Nickli Üyeden Alıntı ahaha İYİ FİKİR torburnunda 1 de çay sen gelde çay borcum olsun kral
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı sen gelde çay borcum olsun kral eyw bro , inşallah geldiğimde görüşelim , 1 tanede sarı "saxo vts" bi abimizde vardı , bu sene görüşemedik onunla , seneye inş buluşmak dileğiyle hayırlı bayramlar bu arada,
bir beeza daha... maşallah.
ROUSHER Nickli Üyeden Alıntı eyw bro , inşallah geldiğimde görüşelim , 1 tanede sarı "saxo vts" bi abimizde vardı , bu sene görüşemedik onunla , seneye inş buluşmak dileğiyle hayırlı bayramlar bu arada, ali abiyi diyorsun sen geldigin de götürürüm ben seni kral merak etme
BAŞAR Nickli Üyeden Alıntı ali abiyi diyorsun sen geldigin de götürürüm ben seni kral merak etme ohooo çete 28 olmuşsunuz maşallah hadi bakalım inş gelicem oralara
Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı bir beeza daha... maşallah. sağolun çok teşekkürler .. ibiza'yı seviyorum ilk arabamda 93 ibiza idi ,1.8glxi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları