Ön yargılarınızdan artık vazgeçeblseniz ne güzel olacak ama mümkün değil hondacılar olarak çoktan nirvanaya ulaşmışsınız siz artık. ;)
Printable View
renoyu bılmıyor bence :)
makına yakısıklı nedeyim vahşi normalde ortadan gelen tek egsoz hoş değildir ama bunda iyi durmuş allah kazabela vermesın...insanın sıfır araç alası geliyor valla...marşa bascaksın şöyle 97 ogtan benzin alacaksın fullıceksın,sonra tın tın gideceksin ,çukur görunce hemen yavaşlayıp duracaksın falan...özlemişim valla :)
maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin,tr tollarında hiç göremiyeceğim bir araba sanıyordum ama bundan sonra görebileceğimi düşündükçe seviniyorum açıkcası...
arac gercekden iyi reno honda vs olması neyi değiştirirki adamlar yapmış kardeşim. şu saman a kadar honda yapıyordu şimdi reno yapıyo almanlar yapıyo. rekabet artıyo, 265hp fabrika cıkışı cok çok tatmin edici. ben cok begendim, leventten mecidiyeköye gidişte sağda arabayı asmışlar ciddi iyi duruyo...
maşallah kazasız belasız sürüşler :)=
Kanyonun oraya koymuşlar bir tane sarı trophy :)
çok iyi yapmışlar gerçekten mükemmel maşallah nazar değmesin.
allah kaza bela vermesin maşallah çok güzelmiş
kazasız belasız maşallah :) reno deyip geçmemek lazım, son yıllarda kaliteyi fazlasıyla yükselttiler.
Üstad bu araba seninmi bizimi tutuyosun?kanyonda araba sergileniyo reno standında?
tek değil la 5 tane giriş yapıcak diye söylendi
Bu ayki otocarda on yol tutusunun yetersiz ve grip ozelliklerinin daha iyi olabileceginden bahsetmisler,aracin yol tutusu cok iyi olsada. siralamada 7. olmus sanirim,.. pistte gidisini gorsek keske:D