hayırlı ugurlu olsunn göstergeler cok guzel olmuş ınsanın bastıkca basası gelır gece nasıl yanıyoo beyaz tabanlı turuncumu ?
Printable View
hayırlı ugurlu olsunn göstergeler cok guzel olmuş ınsanın bastıkca basası gelır gece nasıl yanıyoo beyaz tabanlı turuncumu ?
hayırlı ugurlu olsun maaşallah
aracı ınceleme fırsatım olmadı pek ama umarın onden çeker değildir :)
işte gerçek megane coupe diye ben buna derim..gerçekten çok guzel..kazasız belasız ama jantlar.vites kolu.yükseklık gibi göze batan yerleri var..bunlar hallolur tabı fakat bir sorum olacak..neden scirocco degilde megan..fiyatı çokmu uygun ona göre..bizde scirocco r var..265 hp..dsg
teşekkür ederim,dışında pek bişey değiştirmeyi düşünmüyorum bu araba bu haliyle güzel.scirocco r düşündüm fiyat olarakta yurt dışında aynıydı fakat daha kupon olması ve teknik açıdan daha iyi olması dolayısıyla tercih ettim ayrıca dsg sevmiyorum bu yüzden düz olmasıda benim açımdan artı oldu
Renault Megane R.S. Trophy - Caméra embarquée - Record at the Nürburgring Nordschleife - YouTube
şu video cidden etkileyici...
güle güle kullanmanız dileğiyle...
güzelmıs kazasız belasız
Gerçekten harika
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.tr'de tek ve ilk demiştim reno da bikaç tane getirdi diyenler için üzücü haber belki ama getirilen ve sergilenen araçlar sadece tanıtım va lansman için getirilmiş satışı yapılmicakmış gümrüktede tescilinin olmadığını gördüm bugün zaten.gelmesini bekleyenler boşuna beklemesin:D
maşallah çok yakışıklı gerçekten.. Allah Kaza Bela vermesin.
Renault Türkiye imajını düzeltmek için Limited bi aracin açık alanda teşhirine izin vermelerine bile şaşırmıştım ben zaten.. Yalnız son dakka golü yapıp pat diye satabilirler özel birilerine,bu yönde bi girişim oldugunu biliyorum.Tabi nasıl sonuçlanır emin değilim zira çok ısrarcı diiller almak için..
Araca MaşAllah ..
Bu da yapılan başarılı bir remap örneği ,sadece remap,egzos ve filtre var..
Renault Megane RS Cup 2.0T 250hp - Stage 2
Upgrade specifications
98/100 octane fuel
Free flow air filter in the stock filter box
Upgraded cat-back exhaust
Etuners Stage 2 ECU remap
Performance results
Maximum power (flywheel): 314,5 PS @ 6050 RPM
Maximum torque: 450 Nm @ 3200 RPM
Bu da linki ;
etuners : Tuning
maşallah abi allah kaza bela vermesin çok güzel bir arabaymış koltukları bitirdi beni
hala yenı resımlerı yokmudur