maşallah coil ve spacerdan sonra görüntü baya güzelleşmiş.
Maşallah aracı çok beğendim , kazasız belasız güzel süreler gelir inşallah...
1.4 TSI GTX28 Loading...
Aero kit widebody filan düşünmüyor musunuz? ***** o kadar güç down force olmadan hayal kırıklığı yaratabilir. .
Pist süresini merakla bekliyorum, güle güle kullanın. Bushingler powerflex mi olucak? Ayrıca fren hattını değiştirmediniz mi?
maşallah gerçekten rengiyle motoruyla çok iddiali güzel bir araba kazasız belasız gönlüne göre süreler yaparsın inşallah
yt7
yorumlar için herkese teşekkür ederim.Bushingler k-tec,üreten yazmıyo ama bu kasaya sadece superpro var sanırım o olabilir.Frenlerde Carbon Lorraine ön-arka racing pads olucak,diskler oem brembo artı çelik fren hortumu var ve motul rbf660 racing brake oil işimi görücektir zaten fren sıkıntım pek yoktu balatalar dışında.
Coil ve spacerdan sonra yolda gidişi bile acayip değişti.henüz coilin ayarlarını yapmamış olmamıza rağmen zımba gibi ben bu kadar fark olucağını beklemiyodum.zaten orjinalde çok sert olan araba şuan tam bir wtcc gibi oldu,sağa sola sallamaya çalışınca milim oynamıyo yoldada hiç yatma yok düz yolda durur gibi esnemeden giriyo her viraja.
geriye bi lastik problemi kaldı onuda çözmeye çalışıyorum sıkı bi semi slick bulursam hedefim 2.20 civarları sürelerde dönmek bakalım hayırlısı daha aşşağısı olursada sürpriz olur.
Bugünden bikaç yeni foto daha
Buda renkli çizimi hoşuma gitti![]()
İç mekanın son hali
![]()
INFINITE PERFORMANCE
Bence arka padleri OEM kullanın. Ayrıca aracı 1 cm yükseltmek yerine spacerları sökmeyi düşündünüz mü ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
oem padlerim bitmek üzereydi bende önlere alırken arkayıda aldım denemiş olurum diye.Spacerları sökmeyi değilde 1.5cm'den 1cm e indirmeyi düşündüm ama biraz fazla alçak oldu bu hali,amortisör ve kolların çalışma geometrisini değiştirmicek bi seviyede bırakmayı düşünüyorum zaten yüksekliği.davlumbazın cıvatalarına sürtüyomuş,biraz yükseltip camber ayarını yaptıktan sonra spacer ile oynamaya gerek kalmaz diye düşünüyorum
INFINITE PERFORMANCE
Bushing lerin yolda gelirken kaybolmuş kule gerginde yamulmuş bilgin olsun![]()
![]()
şu yeşil jantları ve lastikleride takarsan ateş edecek,güzel olacak kanımca.brazilya kupasına yetiştir
![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Hey masallah, yoldan cıkmayacak alether pıst severın kullanmak ısteyecegı makıne..esneme cok azsa pıst dısında normal yollarda sekmeden sıkıntılı durumlar yasatabılır oyle yazınca aklıma geldı..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Heheh yenisini getirticez o zaman yapıcak bişey yokjantlar iyide bide lastik bulabilsem düzgün...
Yoldan çıkmaya pek niyetli değildi zaten orjinalde de ama şimdi bi başka oldu,bu kadar farkı ben beklemiyodum üstelik coiller ayarsız daha arkası sert biraz şuan sıkıntı yaratmıyo ama zemin bozukluklarında gezinmeye meğilli biraz.coil ve rot ayarlarından sonra harika olucak hissediyorum![]()
INFINITE PERFORMANCE
maşallah yiğit, zımba gibi![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Maşallah kazasız belasız kullan, Carbon Lorraine ile gece gezmelerinde foto çekenlere şenlikli resimler verirsin, çok güzel kıvılcım atar fakat jantlarına uzun dönem zarar vermemesi için tavsiyem nano cila tarzı uygulama yaptırman.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)