Vallahi Bence son derece guzel gule gule kullan masallah...
Printable View
Vallahi Bence son derece guzel gule gule kullan masallah...
guzel makıne canlı canlı gorsek daha ıyıdır maşallah
Maşallah
Hayırlı olsun çok güzel araç Allah kaza bela vermesin.
Maşallah
allah kaza bela vermesin..
Iyi günlerde binmek nasip olsun.
vites topuzu hariç çok beğendim kazasız belasız inşallah
maşallahhhh :D
hayırlı olsun güzel arac koltuklar harika ..
masallah kazasız belasız yanlız bu kadar arabaya bınıcek zamanı nasıl buluyorsunuz
renault şaşırttı beni...
benim araçta resimdekinin biraz daha güzeli ve orjinal var. 280 liraya fransa renodan gelmişti. halâ aynı fiyatmış. trophy e de yakışır yani.
http://img403.imageshack.us/img403/7...qyoknuew89.jpg
hayırlı olsun kazasız belasız gerçekten çok can alıcı bir araç.ben hızlanmasından çok handling ve viraj kabiliyetini çok merak ediyorum asıl:)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız içine bittim harika güle güle kullanın
güle güle kullan kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın iNŞALlah
Allah esirgesin, yurtdışında hep görür; begenirdim.. Gerçekten çok özel bir makina..
Masallah Allah nazardan saklasin
maşallah kazasız belasız inş.
Maşallah böle farklı araçları görmek guzel.
Masallah.........
araç çok güzel ama her güzelin bir kusuru vardır dercesine vites kolu ve körüğü daha iyi olabilirmiş. Allah nazarlardan saklasın. :)
mükemmel ya! renault sport biliyor işini. bu trophy nürburgring de en hızlı seri üretim önden çekişli araba olmuştu sanırım 8 dakika 8 saniye ile.
HAyırlı olsun Maaşallah..
kaç kg bu alet yaw bakmadığım site kalmadı bilgisine ulaşamadım.
Renault Megane RS 265 Trophy lap times and specs - FastestLaps.com
1409kg diyor
http://www.cardotcom.com/renault/201...ane-rs-trophy/
Alıntı:
ower-to-weight ratio of 5.09 kg/hp
Hayırlısı olsun çok güzel bir araç allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Bu arada aracı ilk ben gördüm sanırım :D kapıdan girdikten sonra keşan'da ışıklarda tırın üstündeydi beraberinde 2 porshe 2 mercedes vardı..
Renk çok iyi. kazasız belasız binersin inşallah.
Maşallah Allah kaza bela vermesin renk ve seçim gerçekten güzel olmuş. :) Güzel günlerde binmek nasip olsun...
maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
önceki postlarda maşallah demiştim tekrar diyelim bi maşallah + olarak bunun tamponları fiberden imal edersen yeni kasa megana sahip olanları sıraya sokarsın araba bedavaya gelir aklıma geldi öle:D
Aracın ruhsat alabilmesi için mühendis olayı ve testleri prosedürü yaşandı mı yada yaşanacak mı ?
r35 skyline ilk geldiğinde ITU nun bahcesinde dibine kadar gaz fren zorlandığı bir süreçten geçirilmişti yanılmıyorsam ..
bu arada hayırlı ugurlu olsun insallah :)
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin çok güzel .
Allah kazalardan belalardan korusun güle güle kullanın.
tekrardan hayırlı olsun. biraz önce bayideydim, inceledim. gerçekten muhteşem bir araba. bence otomobil seven herkesin incelemesi gerekli, farklı bir havası var :)
bu arada 500 tane üretildiğinden emin misiniz? baktığım araba 626 numaraydı
acilen bir nazarlık takın :) maşallah , çok özel bir araç...
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Çok özel bir araç, keyifli sürüşler.
bu aracı görünce renault'a bakış açım değişti resmen. cok cok güzel maşallah kazasız belasız.