Hayirli olsun fiyati nedir daha cok satilsin ilerde bizde alalim:)allah kazasiz belasiz kullanmak nasip eylesin
Printable View
Hayirli olsun fiyati nedir daha cok satilsin ilerde bizde alalim:)allah kazasiz belasiz kullanmak nasip eylesin
Çok güzel duruyor maşallah
Allah kaza bela vermesin inşallah
Atatürk Havalimanı karşısındaki serbest bölge sanırım
Sarı güzeldir ;)
Hayirli ugurlu olsun gule gele binin. cok guzel bir tercih yapmissin.
acaba diyorum kisisel girisiminizle arabayi alip turkiyeye getirmenizi renault dikkate alip bi kac adet turkiyeye gonderir mi. insallah gonderir. sizin sayenizde bu ozel otomobilleri turkiye yolarinda daha fazla gorme imkani buluruz.
son olarak aracin gorselliginde bi degisiklik yapmassaniz orjinal haliyle kalirsa cok daha iyi olur sahsi fikrim.
maşallah güzel araç güle güle kullanın
kanka ne adamsın ya hiç takip etmiyon forumu :D
ben paylaştım 4 tane getirdi zaten mais. yiğit kardeşimizin aracı gelmeden 10 gün önce geldi araçlar ama tanıtımı yapılacaktı çok yakında o zaman sahiplerini bulucak. sanırım şimdiden sahipleride belli ama açıklamadılar. yani trafikteki ilk megane trophy yiğitin aracı olacak gene. maisin getirdikleri ne zaman trafiğe salınır belli değil :)
4üde trophy 2 sarı 2 tanede williams mavisi. konuyu oku pampa.
http://www.techturkey.com/forum/foto...urkiye-de.html
Ben arabayı satın alalı 1 aydan fazla oldu fakat tr'de hiç olmadığı için evraklar,işlemler vs uğraştırdı uzun sürdü tabi o yüzden bnmki tr ye gelene kdar reno o arada getirdi.fakat renonun getirdiği araçlarda henüz resmi değil ticarileşmedi o yüzden satmıyorlar sahibi yok henüz araçların.sarı olan araç trophy maviler normal rs.zaten trophy'nin mavisi yok :)
olabilir mavileri inceleme imkanım olmadı belkide trophy 2 tanedir. bana gelen resimler hep sarılar yakından okunuyor trophy yazıları mavilerinki uzak çekim ne olduğu belli olmuyor ama çamurluklardan anlaşılıyor rs oldukları.
sonuç olarak şu var. bu araç 500 tane üretildi. türkiyeye 3 tanede yeter başkada kolay kolay gelmez sanmıyorum.
dolayısı ile yarın öbürgün bu araçlara hasta olanlar bu 3 kişinin eline düşecek ilerde. dolayısıyla pek bi değer kaybıda yaşatmaz bu araçlar. şahsen ben seneye tutar 150 lira sağa sola harcıcak duruma gelirsem direk bu 3 kişiyi sırayla arar hangisi satarsa almaya çalışırım.
Nazar değmez inşallah :D maşallah...
Aracinizin masallahi var.Allah kazalardan belalardan korusun.koltuklari muhtesem gözüküyor.
masallah kazasiz belasiz binin insallah...
Hayırlı olsun aracınız,değişik bir megane :):)
Koltukları çok iyi beğendim.Yurt dısında izledigimiz pist videolarının yerine inşallah burada canlı izleriz.
Performansı konusunda da;
Yazılım,filtre ile Megane RS normal versiyondan 290hp alan var.
250 lik versiyondan alınan güç aşağıda.
forge wastegate forge dumpvalve forge intercooler supersprint downpipe + complete exhaust
+ stage 2 map 317 hp 444 tork Stock internal
hayırlı olsun, güle güle kullanın
Herşeyiyle harika duruyor. Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.. :icon_tup: Recaro'lar süper duruyor gerçekten :)
ayrıca alcantra olayı bence çok güzel durur, belki piano black tarzı bişeyler de düşünülebilir :)