mapde heyecan arama bence. direk rstuningden hazır kutu olarak alabilirsin. 1 nolu tuş orjinal 2 nolu stage1, 3 nolu tuşa stage2 yazılım koyuyorlar. istediğinde istediğine geçiyorsun. 20 saniyede yazıyor hangisini ne zaman istersen.
Printable View
Maşallah kazasız belasız kullanın. Koltuklar özellikle çok güzel :) renk uyumu jant vs. hoş duruyor bakalım yapılacaklardan sonra elde edilen sonucu merak ediyorum yakından takipteyim :D
Sarı harika durmuş. Başarılı bir seçim, kazasız belasız binersiniz inşallah...
renault tan son zamanlarda gördügüm en güzel makinelerden hayırlı olsun tekerine taş değmesin maşallah...
hayırlı olsun maşallah cok guzel kazasız belasız ....
hey maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin.. :)
Çok beğendiğim bir araç,foruma yazan birinin alması çok iyi olmuş kazasız belasız binin.. Yapılan işlemler,değişikleri burdan takip ederiz artık :)
Maşallah..
Vallahi Bence son derece guzel gule gule kullan masallah...
guzel makıne canlı canlı gorsek daha ıyıdır maşallah
Maşallah
Hayırlı olsun çok güzel araç Allah kaza bela vermesin.
Maşallah
allah kaza bela vermesin..
Iyi günlerde binmek nasip olsun.
vites topuzu hariç çok beğendim kazasız belasız inşallah
maşallahhhh :D
hayırlı olsun güzel arac koltuklar harika ..
masallah kazasız belasız yanlız bu kadar arabaya bınıcek zamanı nasıl buluyorsunuz
renault şaşırttı beni...
benim araçta resimdekinin biraz daha güzeli ve orjinal var. 280 liraya fransa renodan gelmişti. halâ aynı fiyatmış. trophy e de yakışır yani.
http://img403.imageshack.us/img403/7...qyoknuew89.jpg
hayırlı olsun kazasız belasız gerçekten çok can alıcı bir araç.ben hızlanmasından çok handling ve viraj kabiliyetini çok merak ediyorum asıl:)