maşallah çok iyi, hayran kaldım![]()
bana türkiye gibi gelmedi bu resimdeki araba. Arkadaki arabalardan sadece birinde plaka var o da TR plaka değil.
IN BOOST WE TRUST
herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,darısı sizinde başınızaarkadaki mavi clio rs gordini'yi soranlar için söylim orası tr değil frankfurttaki reno bayisi.aracımın gelmeden önce ordaki fotosuydu.aracın fotolarıda gümrükte çekildi tr'de herhangi bir bayi getirmedi kendim frankfurttan getirdim diğer konudan bilenler var zaten
jantlar için ise şuanlık bişey yapmayı düşünmüyorum ama içinde alkantra olacak yerler var beğenmeyenler bittikten sonra tekrar baksın
![]()
Jantına, vs'sine en ufak bir değişiklik / eklenti yapmamanızı diliyorum. Forum üyelerinin hiçbirinin estetik anlayışı ve kaygıları Dieppe'deki tasarımcılardan daha hassas değildir sanırım. Şu hali ile gerçekten imrenilecek güzellikte ve değerde.
Aracın Türkiye garantisi var mı? Kasko için herhangi bir rakam belirlendi mi?
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
mükemmel bir araç, Allah cc kazasız belasız kullanmak nasip etsin maşallah
ALLAH kem gözlerden saklasın nazar değmesin kocaman MAŞALLAH güle güle bin yiğit![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşallah Allah kaza bela vermesin
rengi çok güzel
konsol hele koltuklar sahane
tek göze carpan yeri jantları
iyi günlerde kullanın
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Maşallah çok güzel.güle güle kullanın..yapılacak pek bir şey göremedim..hali hazırda zaten çok iyi duruyor.
Bu Renault'u eleştirenlere...
İmaj hiç birşeydir,Performans herşey !
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)