Bugün yalçın abinin yanına gittim NVL nin son halini gördüm ....
çok güzel oluyor çook
tekrardan maşallah
Bugün yalçın abinin yanına gittim NVL nin son halini gördüm ....
çok güzel oluyor çook
tekrardan maşallah
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
askere daha doğrusu askerdeki kardeşim metin e endeksli devam ediyoruz yavaş yavaşnasılsa sonradan hızlanıcaazzz
ben ilginize esas teşekkür ederim arkadaşlar ne demek hep beraber inşallah saolun ağzınız dert görmesin
saygılar sevgiler hepinize
kaan sanada ayrıca öpücüklerrr
kısmetse senin gsi yide turboliicaz en kısa zamanda eco turbo gsi
Yonetici arkadaslar,bence bu baslıgıda Project Cars bolumune tasısanız guzel olmaz mı?![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
maşallah maşallah inş güzel sonuçlar alırsınız.bide kafama birşey takıldı cooler çok dışarda gibi onu nasıl kapatıcaksınız orj tampona sığmaz gibi geldi bana
Orjinal 94 tamponun cizgilerinden fazla cıkılmadan biseyler olucak buyuk ihtimalle..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
walla motor efsane zaten.. maşallah arabaya da
aracın kesinlikle orjınal çizfilerinden çıkmadık ve orjınal devam ediyoruz tamponda orjınal olarak kullanılacak ve cool da kalınlığı düşürdük üzerindeki ölçülerde birebir değişiklik olmadan sadece 65/30/10 cm iken bu gelen 65/30/5 olarak yenisi geldi lag sorunu yaşamayız orantıları düşünülerek yapıldı sadece aracın proflex amortisörlerini bekliyoruz sonra şafak sayıcaaz metinle birlikte
kardeşime yaptım rodajı ve ilk kızlığıda ona ait bu yüzden şafak 70![]()
Arac cok güzel veriler ve specler de oyle,hem sahibini cok sanslı ve kısmetli goruyor hem de opel dostları kutluyorum,ellerinize sağlık...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
en son roydan čikarken gormuštum ust katta guzel duruyodu dahada guzellešio kazasiz belasiz šimdiden..araci gormek isteyenlere ačik adres veriyimbesyol sefakoy sanayi sitesi anadolu bil uni. bitikten sonraki ilk binada giris katta hmen soldagorursunuz araci royda yokustan asagiya inince soldan 2.dukkan olmasi lazim
yanlislarimi duzeltin
arač gerčekten kusel oluo tekrardan kazasiz belasiz
- K -
________
Dr.Ecu
onur nie tarif ediyosun yeri yaa..nolur nolmazYalcın abi su stopları al bence,kacırma..
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4357860
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kazasız belasız...efsaneleri yaşatmak görevimizzz...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)