Allah utandırmasın aslan beyoem turbo spec car iyidir
çıksın ilk ben test edecem
daha çok foto bekliyoruz ayrıntının dibini görmek istiyorum
kolay gele gardaşş
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
kardeşim allah utandırmasın sırf kardeş kardeşi geçmesin diye arabanı turbo yaptığın için teşekkürler hahahahaşakası bir yana bitsinde beraber Ankara'dan alıp gelelim kardeşim
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
kardeş kardeşi ben onu affetmem ama![]()
hadi hayırlısı aslan Allah utandırmasın
Maşallah
Kardesim cok sevindim haram beygir seviyoruz selamlar
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
yıllardır ne kadar emek harcandığına ve ne kadar temiz bakıldığına bilhassa şahit olduğum bence Türkiyenin en güzel sportivei için yapılabilecek en güzel modifiyeyi yapıyorsun ciğerim bu arabanın hakkıydı z20let ki çıtır modlusu ayrı zevkli
hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız bitirmeyi nasip etsin Allah ve güzel günlerde gazlayasın inşallah...
birkac ayrıntı vereyim projeden tekrar opel garaj hakan abiye teşekkürler bukadar uğraşları için
ingiltereden yola cıkan kargomuz elimize ulastı egzantrikler yağ boruları yağ soğutucu cok işimiz var çok fotoğrafları karışık koydum şöyle özetleyeyim
intercooler 9 lt daha ingilterede ablamda bu hafta kargolar.. silindir kağagını ikinci el almıştım vazgectim sıfır aldım bitane temiz iş olsunkrank ta sıfır daha once kullanılmamıs senelerce beni beklemiş
![]()
beyin tesisat gaz kelebeği kutudakiler cok zahmetli işmiş bu turbo işifotolar whatsapp dan geldiğinden boyutları kucuk idare edecez
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)