Yaptığımız bi cam filmi , amerikan park başkada bişi yok onun dışında full bakım yaptım. 94 Model araç fikriniz varsa alabilirim![]()
Yaptığımız bi cam filmi , amerikan park başkada bişi yok onun dışında full bakım yaptım. 94 Model araç fikriniz varsa alabilirim![]()
inş. bakalm büyünce ne olcak)
Maşallah Kazasız , belasız.
Jantlar biraz küçük kalmış. Düzgün bir model takılsa daha şık durur.
Ayrıca biraz basılmasıda lazım. Onun dışında yapılacak birşey yok bence.
Bana kalırsa Plakayıda App yapabilirsin Beşiktaş baskı gibi. İzmit'in bu fonttaki plakaları hiç hoş değil.
New Toy! - 41 AJV 325
Sanayilerle hasir nesir olmama sebeptir vectra a. Hayatim boyunca bu kadar sorunlu bir arabaya binmedim.
Umarim yasadiklarimi yasamazsin. Kazasiz belasiz.
yaşadımm bitti) şu an arabayla nikahlandım diyebilirm
satma gibide lüksüm yok
jantlar orjinal ölçü 14 jant geçenlerde yere bastırdım ancak daha basma lüksüm yok araca sürekli ben biniorm fakat hafta sonu aile olunca bu sefer sıkıntı oluyor plaka konusunda gelince allah cezalarını versin gittiler incecik plaka bastılar. ama yaza doğru 15 veya 16 jant düşünüyorum beyaz jant çok hoşuma gidior tabi kimine göree bu arabaya daha bişi yapma haram buna yapılan masraf diyenler çok ama başladık bi kere sizinde tavsiyenizle jant ne koysam beyaz spoonler çok hoşuma gidio bijon aralığıda bana uygun.
Hayırlı olsunn
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
hayırlsı olsun maşALLAH fotolarda gusel cekılmıs![]()
evet sağolsun arkadaşm anlıor bu işten tabi dağ bayır çekmekten başka bişe bilmezden çektiği ilk araba fotoları))
Hayırlı olsun. Maşallah duruşu çok iyi. Sahibindende geçen gördüm 350 tl ye mi neydi vectra a gt jant takımı (15") kaçırmayın derim.
o zmn sahibindeni alt üst ediorm hemen))
yaylar orjinal yay geçenlerde presslettimarabanın gidişi dğeişti diyebilirm tabikide spor yay gibi olmaz ama eibach 3,5'lar 660 TL biraz ağır geldi bana sanayi işi düşürdük baklm nereye kadar gidicek
=)
Maşşallah kazasız belasız kullanın...
Aynısı bende vardı efsane kasa,bordo renkli..
Modifiye yapmıştım 16 inç TFT jant resmini koyarım bu arabaya çok yakışıyor gerçekten..
Yaza doğru yapılabilir) spor lastikle beraber. şimdi kış şartları okul dağın tepesind üzerindekilerle idare edelim.
çok teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)