teşekkür ederim ..
vallahi şimdilik bi pişmanlık yok hondadan fazlası var eksiği yok gibi şimdilik :)
aynen başladı gibi hakkımızda hayırlısı :D
ben maltepeden aldım ..
Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar ..
Printable View
teşekkür ederim ..
vallahi şimdilik bi pişmanlık yok hondadan fazlası var eksiği yok gibi şimdilik :)
aynen başladı gibi hakkımızda hayırlısı :D
ben maltepeden aldım ..
Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar ..
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesi 106candır:)
renk güzel maşallah
Maşallah... Kazasız Belasız
maşalah arkadaşımın arabasına lüleburgazda hondanın son kalesini de yıkmış bulunuyorum :) pejo kolonisi kurucaz kısmetse :)
honda accord 2.0-2.4
civic vti
integra
bu araçlarımdan sonra pug'a geçtim, hiçbir şikayetim yok.
sadece daha dikkatli olucaksın, bakımlarında yan sanayi parça kullanma, olay tamamdır. hiçbir sorun açmaz.
parçası pahalı oluyor oem kullanınca ama değiyor mu bence değiyor :)
güle güle kullanın
Öyle bir hastalıktır ki 106 birkez sahip olduysan bundan sonra kolay kolay vazgecemezsin.Bir araba alacak olsan hep aklının köşesinde temizinden bulsamda alsam diye bakınırsın etrafına hayırlı olsun güle güle kullan plakasıda çok güzelmiş maşallah.
Hayırlısı olsun gtı ler guzeldır... yandakı mavı 106 kutsalın sanırım, kutsalla denedın mı ??? denedıysen sonuc ne oldu ? gıderını bılmek lazım arabanın sonucta :):):)
maşallah ibo doğru tercih yaptın biraz hızlanmak gerekiodu :)
ciğerli bir makine maşallah yakından gördük gideride speclerine göre çok çok iyi ibonun elinde çok daha hızlı hale geleceği kesin duruşuda rengide on numara valla arasan daha iyisini bulabileceğinide sanmıyorum :) kazasız belasız arkadaşım ;)
106 başka araçlara benzemez.:) aracımı satsam ne alırım diye düşünüyorum da, yine 106 alırım.:) hayırlı olsun, kazasız belasız.
maşALLAH :) eskı sahbı arkaşimızdı hayırlı olsun:)
Maşallah plaka çok güzel ilerde bizde alabiliriz inşallah sıkıntısız şöyle bir plaka :D
hayirli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Hayırlı olsun kazasız belasız...
Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın..araca acil olarak yapılması gerekenler ön tampon oem plastik lipi,birde kapı çıtalarının bantları..
maşallah hayırlı olsun rengi falan çok güzel ufak dokunuşlarla harika olurr:)
maşallah kazasız belasız