Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
Printable View
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...
maşallah hayırlı olsun
maşallah. kazasız belasız..
Masallah :)
Değişime farlardan başlayabilirsin kazasız sürüşler
Maşallah....
Maşallah Allah kaza bela vermesin
hadi len :D ben kendi isteğimle döndüm gazla yürümüoz olmmm ;) :D
sağol dostum teşekkür ederim ben zaten orjinalciyim oem olacak abi korelerle prc' lerle uğraşamam ;)
sağol arkadaşım teşekkür ederim 106 güzel gerçektende birde içimde kalan clio rs var bundan sonra kısmetse temiz bişey yakalarsam onada binecem :D
sağol ufuk , evet kutsalın araç denemelerimiz çok zevkli oluyor araçlar çok eşit 220 lere kadar kafa burun gidiyoruz :)
sağol okanım eksik olma hep beraber hızlandırıcaz, zaten benim elimde olan aletin nasıl olacağını sende çok iyi biliosun zaten varımız yoğumuz araçlarımız başka bişey yaptığımız yok :D
teşekkürler arkadaşım kutsalın sorduğu budur zaten bende araca niyetlendiğimde ilk ona sordum bu piyasanın içinde olan en yakınım olduğüu için oda sağ olsun sağa sola sordurdu zaten beraber almaya geldik aracı bi gece kaldık falan bütün işlerine beraber koşturduk eksik olmasın ..
Teşekkürler dostum kullandıkça daha iyi anlıyacağız bu duyguları sanırım :)
eyvallah dostum serhat iyi bi arkadaş mustafayla birlikte çok iyi ağırladılar bizi sağ olsunlar ne biramız nede çiğ köftemiz eksikti :D
aynen plakayla birlikte aldım özel ve güzel bi plaka ismimle alakası yok ama olsun .. bizim burda trafik sigortasıda bayağı bi kalın ama axa da 336 liraya yaptırdık .. zaten güzel parayı verirlersede satarım :D benim aklımda bana göre daha güzerl bi plaka var onu almak istiyorum :D
Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim ..
eyvallah onur sağol teşekkürler, aracı aldıktan sonra ilk görenlerden birisin :) birde çıkıp biraz sıksaydık dahada zevkli olacaktı ama saatlerimiz uyuşmadı ama inşAllah gelicez bi gün hem yusuf abiyi ziyarete hemde ufaktan gazlarız ;)
teşekkür ederim , plastik lipi kafamda zaten onu yapıcam inşAllahta kapıçıta bantlarını tam olarak anlayamadım ?
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi yorumlarını için ..
maşallah kazasız belasız..
kapı direklerinin bantları yazacaktım. çıtayı yanlış yazmışım..ilk resimdeki mavide var kapı direklerindeki mat pütürlü bantlar..he birde acilen oem far :) kazasız belasız
Arayı açmayın buyrun gelin. Herzaman bekleriz mangal party yaparız yaw gelin yusuf orda akşamada sıkarız ;)
Kardeşim Aracın Çok Güzel Maşallah,Ufak Tefek Dokunuşlarla Dahada Güzel Olabilir.Kazasız,Belasız Binmen Dilegiyle.
Hayırlı olsun Maşallah Ataşehir Shellde görmüştüm temiz duruyodu :) Kazasız belasız inşallah.
allah kaza bela vermesin bea :)
maşallah hayırlı olsun güle güle bin. :)
boncuk gibi maşallah güle güle kullan :)
maşallah kazasız belasız ..
Teşekkürler dostum .
farlardan şimdilik memnunum ileri doğru oem bi far alabilirim kapı bandıda böylede güzel duruyor ama oda halledilebilir kolay için yorumların için teşekkürler :)
eyvallah onur sağolasın ortamınız güzel gerçekten yusuf abide sağolsun çok güzel bi insan ufak tefek işlerimizi halleti hemen , aracı aldığım arkadaş ayna kapağını düşürünce yeni 1.4 aynası almış güya bulamamış kapağı , yusuf abi dükkanda bi tur attı sağolsun hemen çıkardı verdi bi tane :) on numarfa adam gerçekten..
İnşAllah teşekkürler..
eyvallah can sağol
halil sağol kardeşim beaa :D
teşekkürler arkadaşlar cümlemize kazasız belasız :)