tuğrul hayırlı olsun bu senınmı bende carsıda felan çok görüyorum bu arabayı alalalal kim aldı diyorum bu arabayı bizden habersizhayırlı ugurlu olsun kardeşim allah kaza bela vermesin..sonunda allah istediğini verdi..dikkat et 106 şakaya gelmez..bi sorunun olursa benı arayabılırsın her konuda(Arıza,parça tedariği vs..) yardımcı olurum..
saol abi aldım çok şükür jettayı satar satmaz yapıştım allah gönlüme göre verdi hep gökerin arabasını istemiştim onu alamadım ama onun rengini buldum aldım![]()
Hayırlı olsun bu araç kartaldan bir arkadaşımızındı siz aldınız demek.Güzel bir araçtır..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah hayırlı olsun zevk meselesi ama tampon bantlarını siyah yaparsanız nacizane daha güzel olur
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
tuğrul bi ara bul benı aracının bi kaç eksiği göze hoş görünmeyen yerleri var onları yapalım..(mat siyah çıtalar,kapı direk bantları ve oem farlar) bunları yaptıktan sonra değme keyfine..ama bunlar acil şart araba çok boğulmuş..
biliorum abi çıtalar aklımda onları halledicem en yakın zamanda kapılar basit vaktim olsa uraşıcamda abi bi h.sonu binebiliyorum iş yüzünden.
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
maşALLAH![]()
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız,fotodaki gri 106 nın jantları ilgimi çekti düşünebilirsin baya yakışmış duruyor
fransadan cc jantları gelme ihtimali var dostum.bakalım yaza doğru hiç olmadı bişey yapıcaz bakıcam çaresine teneke olsun 106 olsun gerisi yalan![]()
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)