masallah cok guzel olmus muzık sistemi ama 206 RC yi yavaslatır muzık sistemi.Tabiki zevk ısı lafım yok güzel olmus ıscılık olsun sıstem olsun dergilerde gördüğüm bir aractır
masallah cok guzel olmus muzık sistemi ama 206 RC yi yavaslatır muzık sistemi.Tabiki zevk ısı lafım yok güzel olmus ıscılık olsun sıstem olsun dergilerde gördüğüm bir aractır
maşallah maşallah.
maşallah kazasız belasız yanılmıyorsam yakından da görmüştüm aracı yakından daha da güzel duruyor...
Daha öncede görmüştüm sanırım fotoğraflarını...
Maşallah çok güzel..(Keşke benimde İnönü'de aracımla fotoğrafım olsa)
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Allah sizleri ve araçlarınızı kazalardan, belalardan, kem gözlerden sakınsın...
maşallah kazasız belasız. honda sahibi olduguma ragmen 206rc nin bendeki yeri farklı![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
msllah güsel resimler ancak coil şart bence .. vr 6795 eski aracımdı o sandım zaten birden![]()
maşallah kazasız belasız...
Çok hoş bir araç Mükemmel![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Fotoğraflar harika araçda aynı şekilde 11 numara ancak biraz daha basılmalı gibi , Maşallah..
yalanmotors
Tüm iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Aracın fotoğraflarının çekildiği dönemde Koni spor amortisörler vardı.
Daha sonra KW Coilover V2 takıldı, biraz daha bastık aracı ama daha fazla bastığım taktirde garaja girmiyor, yollarda *****. Ayrıca Oz Superturismo jantlar takıldı.
Kar kış kıyamet gidiyor.
Kar yağdı ve garajda vakit geçirdik, bizimkisi keyif işi ama öncelikle evsiz barksız sokaklarda yaşayanların Allah yardımcısı olsun diyelim.
Motor kaputu altındaki bazı plastik kapakları ve kule gergisini boyadık ve ardından vernik attık. RC ve Peugeot Sport logolarını fazla bulunca oraya buraya yapıştırdık![]()
Kapı ayna altları ve kapı altları ışıklandırma, kolçak, Sparco pedallar ve ışıklandırma, K&N Typhoon performans filtreyi aldık ama takmadık. Nasip olursa ilkbaharda...
Görsel düzenlemelere dönük ufak tefek dokunuşlarla RC'yi daha bir alımlı hale getirmeye çalıştık.
Umarım beğenirsiniz.
[IMG=http://img6.imageshack.us/img6/4879/dsc0822hc.jpg][/IMG]
![]()
Tüm iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Aracın fotoğraflarının çekildiği dönemde Koni spor amortisörler vardı.
Daha sonra KW Coilover V2 takıldı, biraz daha bastık aracı ama daha fazla bastığım taktirde garaja girmiyor, yollarda *****. Ayrıca Oz Superturismo jantlar takıldı.
Kar kış kıyamet gidiyor.
Kar yağdı ve garajda vakit geçirdik, bizimkisi keyif işi ama öncelikle evsiz barksız sokaklarda yaşayanların Allah yardımcısı olsun diyelim.
Motor kaputu altındaki bazı plastik kapakları ve kule gergisini boyadık ve ardından vernik attık. RC ve Peugeot Sport logolarını fazla bulunca oraya buraya yapıştırdık![]()
Kapı ayna altları ve kapı altları ışıklandırma, kolçak, Sparco pedallar ve ışıklandırma, K&N Typhoon performans filtreyi aldık ama takmadık. Nasip olursa ilkbaharda...
Görsel düzenlemelere dönük ufak tefek dokunuşlarla RC'yi daha bir alımlı hale getirmeye çalıştık.
Umarım beğenirsiniz.
[IMG=http://img6.imageshack.us/img6/4879/dsc0822hc.jpg][/IMG]
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)