41 kere maşallah hocam hep isteyipte sahip olamadığım bir araçtır Lagunanın bu kasası.
Printable View
41 kere maşallah hocam hep isteyipte sahip olamadığım bir araçtır Lagunanın bu kasası.
adaş eyvallah saolasn senin araç da hala bende ekran koruyucu olarak durur :)
bende ek da cok direttim olmadı :) hayırlısı böyleymiş amin. allah kaza bela vermesin hiç birimize saolasn.
:) inş ilerde kısmet olur sizede. teşekkür ederim
Tü tü tü maşallah. :) Naylonları yeni mi sökmüşler ? :)
Kazasız belasız sürüşler. :)
:) eyvallah murat saolasn :)
bu arada emre d nin cektiği fotoyu unutmayalm :)
http://b1109.hizliresim.com/11/9/17/721.jpg
http://c1109.hizliresim.com/11/9/17/1237.jpg
zeytınyağımı surdun naptın bu nasıl parlaklıktır :D maşallah bee vay anasını
Maşallah çok temiz araç kazasız belasız
Serkan kısalarda xenon kullanmıyorsan uzunlardan beyaz ışık veren mavi ampülleri söksene ilk fırsatta :)
Mavi ampulleri cikart o guzelim araci bozuyor :(
yeni bi yağ cıkmıs onu denedik nxt2.0+collinte :D saolasn
:) teşekkür ederim
zenona karşıyım levent :D mavi ampüller normalde öyle göze girer gibi durmuyor fotodanmı diyim böyle cıkms ama öyle katliam bi durum yok :D
üstte yazdım :) cok ultra kötü bi durum yok cıplak gözle.
maşallah serkan dunya göz hastanesının arkasında gordum gercekten cok guzel duruyor kardesım allah nazardan saklasın
gördüğüm en temiz ve en güzel renkli laguna gerçekten bu devirde böyle temizini bulmak nerdeyse imkansız. Allah kaza bela vermesin Serkan abi ağız tadıyla bin inşallah.
çekimler de çok başarılı gerçekten ellerinize sağlık
Araca kocaman maşallah.. Birkaç günde bir görüyoruz Aydın uni cevresinde.
Laguna lipsiz laguna buda degisik olmus.Kazasız belasız sürüsler..
abi eyvallah saolasn :)
saolasn efecim :)
laguna lipsiz dersek olmazda bu ph2 diye geçen makyajlı kasa lipede makyaj yapmslar. delikli lip değil deliksizi :)
aydın üniye hiç gitmedm sanrm bu arabayla bi karısıklık olmus
teşekkür ederim :)
maşallah
o mavilerin ampullerin gözüne kötü görünmemesinin sebebi kendi aracın olması dışardan biri gibi bakarsan mavi ampullerin güzelim arabaya yakışmadığı görürsün zaten ben şahsen bi o mavi ampullere birde o ön plakadaki nazar boncuğuna takığım ama tabiki zevk meselesi son söz herzaman araç sahibinin.
allah kazalardan belalardan korusun çok canlı duruyor :)aradığını hakkaten buldun :)
maşallah kardeşim adama laguna aldırır şeklinde :)
Abi senin konuyu her gördüğümde aklıma '' satılık mı temiz mi ? '' sorusu geliyor :D Gülüyorum valla çok hosuma gitmişti o gün Allah tekrardan kazasız belasız kullanmak nasib etsin tekrar tekrar Maşşallah :)