Olum benim imzamdi ya bi ara satilik mi değil mi :D millet arabasinin fotorafini koyuyo direk serkan abi yaziyo satilik mi diye bende uğraştim 2 3 araba baktik konuştuk falan ama bu araç olmasi cok daha iyi oldu
Printable View
Ya serkan bu arabanin arkasi izmirden geldigi gibimi yoksa sen torsiyonla ugrastinmi?
Tek mil 2 parcami
2 mil 4 parcami.
Bnm 98 tek mil 2 parcaydi 3 dakkada dusrydk arkayi su arkadasin arabada 2 parca 4 mil cikti isi bilen biri olmadn dusrmeyin dediler bide kafayi bastik araba amerikadaki drag arabalari gibi kici havada kaldi :)
ilk gün ki gibi maşallah :)
Maşallah Serkan abi :)
maaşallah çok güzel araç
eyvallah göksel abi :D sarı alırız bide onu deneriz madem bu kadar kötü geliyo göze sorun yok :D
saolasn mert :) buldk sanrm aradıgımızı okadar süre sonra :D
saolasn mustafa cok teşekkür ederim :)
:D
berkay o fotoraf koyuldugunda altında yada üstünde basıkmı değilmi yazıyordu zaten aramakdan bunalmısım beni basık mı değilmi olmasından ziyade satılıkmı değilmi kısmı ilgilendiriyordu :D :D gereken yorumu yapmstım :)
teşekkür ederim güzel yorumundan dolayı allah hepimizi korusun kazadan beladan
@byhannibal , günayım saolasn :) o dönem bana yardımını esirgemeyenlerdendin unutulmaz o çabaların :)
@ D16inside adaş eyvallah fazla bişi yazmadım içimdekini söledim gerçekden aracn cok güzel ve ekran koruyucu olayında ciddiym :)
alex cok teşekkür ederim :)
emre barana soralım dicekdm o acıklamıs zaten :)
bu arada bi foto atsana bakayım nasıl olmuş arkadaşın aracı merak ediyorm
@emre d. kardesim cok saolasn :)
:) cok teşekkür ederim.
baran saolasn bilgiden dolayı :D
maşallah kardeşim allah güle güle binmeyi nasip etsin gerçekten 10 numara duruyo araç
Seko kıçını indirelim cekerz su anda çirkin dürüyor
emre biz onu herhaliyle severiz lagunafanatic ;) :D
varsa fotosu bekliyorm pm olarak.
@efekt teşekkür ederim allah razı olsn :)
maşallah bu ne güzel bi araçdır böyle allah kaza bela vermesin MAŞALLAH sanki katalog aracı gibi tertemiz :)
Maşallah çok temiz duruyor, kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
Bu jant lastiği seviyordum :) Nostalji;
http://img214.imageshack.us/img214/8910/img7328v.jpg
bebekler bebeği maşallah ... =) hatasız kazasız
arabanın her hali güzelmiş ya oil olive laguna :D
@baran aynen :) bize nasip olmadı jantlı halini almak :D
@narko teşekkür ederim :)
@görkem eyvallah :) o halide güzelmiş fotolardan görüyorduk :)