ıyıymıs yav 1.8 filan güzel otoban dynoda nasıl neyle yürüyo bunlar trde neden yok cliver come here panpa ı say a few qustion
I waıt u always ...
uasdh![]()
ıyıymıs yav 1.8 filan güzel otoban dynoda nasıl neyle yürüyo bunlar trde neden yok cliver come here panpa ı say a few qustion
I waıt u always ...
uasdh![]()
Dynoda çok gerginŞöyle örnek vereyim cuma günü vtı 3 kişi biz 4 kişiydik + bizde lpg tankı var 2 de kafa çıkardık 4 de 3 boy kadar öndeydi. Öyle planlı bi deneme değildi zaten. Ama aracın cidden cok eksikleri var bi toparlayalım videolar gelicek sırayla
![]()
Vtı düz boru headers eksoz filtre
HGT sadece filtre, Orta ve son orjin üzerinde..
Panpa durumları biliyosun, yaza kadar dokunamıcak arabaya, yazada satıp typer alcak zaten bizim fakir![]()
video cekdiğin zaman sonuc yazarsan daha ıyı olur
idda etmek güzeldir ama ispat en güzelidir
msllah kupon bi araba cesaretlisin
valla bende anlam veremedim ama inanın psikolojim kimseye sidik yarıştırcak durumda değil sadece açıklamak istedim vti la denemedim.Önceden olsa denerdim şimdi ne araba gözümde ne de milletin egosunu ya da kendi egomu tatmin etmek ben kendi kendime kumdan kaleler yapıyorum bozuyorum.Arkadaşım yazdı faceden bişiler yazılmış diye herkes baksın kendi arabasına hayırlı kazasız belasız yarışlar...
dostm yanlış anlama senin aracı beğendiğimi daha öncede söylemiştim.her vti yada her hgt de aynı gitmez.
vti la denediğinide söylemedim zaten genel olarak yürüyüşü h/f/e lu vti a denk olmadığını söyledim. senin denediğin araçların h/f/e lu vti larla denemeleri mevcut ordan pay biçerek bu kanıya vardım..ha yanlışın var diyorsan eyw sıkıntı yok üstelemem
![]()
çok güzel duruyor maşallah.. Ömer'in arabayı canlı olarakta gördüm gerçekten güzel türkiyede göre bileceğinz sadece 3 adet olan bir araç![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
vti daki yük yani 3 kişi ortalama 280 kg civarılar bunuda göz önüne alın hgt ye maşallah ben göremedim otobanda hiç görseydim yanına sokulurdum![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)