bayılıyorum su arabaya masallah nazar degmesin.eski arabamı ozluyorum
maşallah harbi harbi çok sevdiğim bi ef.. abi bi takata yeşili yap şu jantları
tabi ya ...
Sağlam basılmış araba, keşke yollarımız düzgün olsa
maşallah. enderim bende isterim....
gariban 106 gti....
wekoo Nickli Üyeden Alıntı maşallah. enderim bende isterim.... sagol kanka... makinayı satalı 2ay falan oldu.... cep çekimi bunlar
konya'da görmüştüm aracınızı ışıkta yaklaşık 1 dk soluksuz izledim çok temiz bir aracınız var
hondafit Nickli Üyeden Alıntı konya'da görmüştüm aracınızı ışıkta yaklaşık 1 dk soluksuz izledim çok temiz bir aracınız var teşekkürler.....evet çok temiz erman sagolsun....
ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler.....evet çok temiz erman sagolsun.... masallah ef yine aynı temizlikte ender abi tarafından manisaya satılmıstır hayırlı olsun murat kardesim
Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
maşallah ok gibi
/// E36 3.20 Coupe
ErmanArseven Nickli Üyeden Alıntı masallah ef yine aynı temizlikte ender abi tarafından manisaya satılmıstır hayırlı olsun murat kardesim aynen halen çok yakışıklı valla kereta allah razı olsun aga sağolasın kazasız belasız binerim inş evlada bu arada ender abi tekrardan teşekkürler çok güzel ağırladın denizli ekibini ve fatih abiyide tekrardan manisaya bekliyorum
ef sedan squad- old is cool!
çok şık duruyor
süper.. kazasız belasız sürüşler..
FatihÖztürk..
muratr Nickli Üyeden Alıntı aynen halen çok yakışıklı valla kereta allah razı olsun aga sağolasın kazasız belasız binerim inş evlada bu arada ender abi tekrardan teşekkürler çok güzel ağırladın denizli ekibini ve fatih abiyide tekrardan manisaya bekliyorum kanka zaten bizim buluşma tanısma noktamız akhisar
de hele gelmiyseniz aksara küfte yiyek
buna bir beyaz spoon ne gider he
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı buna bir beyaz spoon ne gider he kış spec tenekelerle devam ama yaza doğru spoon sportslara doğru uğrucak inşallah efemiz
maşallah , tatlı duruyor
34 TE 3516 Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları