mustu abının dedıgı gıbı turbo sıstemını mustafa abı kurdu.motor mekanıgı 6.sanayıde yapıldı mtechnıc serkan yaptı beyın montaj ve ayarı erkut yaptı ankaradan...
Printable View
Vaay tertemiz mükemmel olmuş kazasız belasız ..maşallah.. Ön tamponu takamıyomusun..?
maşallah çok güzel duruyor.. jantlar 17" herhalde önler 16" olabilse daha vahşi dururdu makina..
Yap bi şekil ön tarafa cooler çok göze çarpıo coolerın yanına devam lipi ve amerikan tampon vs olabilir belki ..
16 takabilsem arkalarada takarim yanliz cooler surtuyor o yuzden 17 taktim birde agirligin bastigim zaman arkaya gitmesi lazim burun yerde oldugu zaman araba hic yol tutmuyor deli gibi sariyor
valla suan ugrasmak istemiyom arabayla bi dynoya sokayim sonra garaja kaldiracam islerden pek ilgilecenecek zamanim yok
maşallah harika olmuş
çok çok iyi ellerine sağlık :) tek eksiği vites topuzu :D
gayet yakışıklı kazasız belasız bertan :)
Harika olmuş cooler sorunu olmasa bende 16 derdim :)
güzelmiş gerçekten gücü dahada güzelmiş belli:)
ön taraftan biraz daha gizemli hal alsa daha güzel olmazmı tabi benım fıkrım bu kazasız belasız
Bir ara bakmak istiyorum mutlaka süper tek kelimeyle..
karabasan gıbı mubarek maşallah allah nazardan saklasın :)
maşallah araç çok güzel ufak bikaç eksikleri var pedallar pis duruyo onları mat siyah boya uzantı felan :) 1 vites topuzu yeter
bide bişy sorucam meraktan sırf cooler birazdaha ufak takılmazmı ? cok aşırı büyük de bence
abıkı ne zman ıstersen..
allah razı olsun hepımızın aracını ıns
pedallar benımde aklımda en kısa zamanda yapacam...topuzuda cuma gunu deıstırecem..bu aracı ılk yapmaya baslarken sıstemı bır otursun sonra moturun ıcını forged yapıp basınc acmaktı nıyetımız o yuzden buyuk takıldı ılerde sok tak yapmayalım dıye
Maşallah sağlam olmuş...
maşallah bertan on oldu on çok zevkli allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah morukcum madem artık gündelik istanbula bekleriz :D
Pedallar güzelmiş :D
maşallah çok sevindim....hadi hayırlısı bakalım kazasız belasız inşallah...
çok iyi duruyor valla ya allah bizede nasip eder inşallah :D
selim bodurla alakası varmı aracın :D
cokk iyii dedeeee ellerine sağlık