hayırlı olsun cok guzel gozukuyor videolarınızı beklıyoruz
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah çok güzel duruyor.. jantlar 17" herhalde önler 16" olabilse daha vahşi dururdu makina..
Asıl sancı uyandığında..
Yap bi şekil ön tarafa cooler çok göze çarpıo coolerın yanına devam lipi ve amerikan tampon vs olabilir belki ..
16 takabilsem arkalarada takarim yanliz cooler surtuyor o yuzden 17 taktim birde agirligin bastigim zaman arkaya gitmesi lazim burun yerde oldugu zaman araba hic yol tutmuyor deli gibi sariyor
valla suan ugrasmak istemiyom arabayla bi dynoya sokayim sonra garaja kaldiracam islerden pek ilgilecenecek zamanim yok
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
çok çok iyi ellerine sağlıktek eksiği vites topuzu
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
güzelmiş gerçekten gücü dahada güzelmiş belli
ön taraftan biraz daha gizemli hal alsa daha güzel olmazmı tabi benım fıkrım bu kazasız belasız
karabasan gıbı mubarek maşallah allah nazardan saklasın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah araç çok güzel ufak bikaç eksikleri var pedallar pis duruyo onları mat siyah boya uzantı felan1 vites topuzu yeter
bide bişy sorucam meraktan sırf cooler birazdaha ufak takılmazmı ? cok aşırı büyük de bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)