çok beğendim çok güzel olmuş maşallah
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Maşallah çok yakışıklı duruyor. Brişey sorucam koltuklar konfor olarak nasıl?
tek sorun kızaklar koltuga dırek baglı eyer arabanın koltuk baglanacagı yer asagıdaysa bıraz fazla gomuluyor ama onunda caresı var araya ek yapılır falan bır sekılde caresı bulunur benımkıler bıraz gomuk sımdı haftaya bıraz yukarı aldırcam..bence konfor olarak hıc bır sorun cekmezsın hem yatarlı koltuk tek kapıda rahatca kullanılabılır..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
en son ayar yaptıgımızda 0,8 barda 345 cıkardım dyno yuk tupı degıldı tam basınc gormedı arac ozman 1 bara gore ayarlıydı sımdı 1.2 basmaya basladım denıyecez ıste guzel arabalarla gorecez ama erkut abı ızmıre gelecek ozman gene ayarın ustunden gecer sonra KA style dakı yuk tıpı dynoya sokacam aracı gercek degerı gorecez
iyimiş yav. güzel çalışma olmuş maşallah
Zalimler için yaşasın cehennem..
maşallah çok güzel duruyo valla ürkütücükazasız belasız sorunsuz binmen dileğiyle
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
sımdı yakısıklı olmus ıste. pıstte gorcegımz gun ıcın sabırsızlanıyorum.
cuma aksamı bır aksılık olmazsa bende gelırım cıfteye
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)