Rc nin performası aratmaz artık :)
Maşallah Batuhancım güle güle kazasız belasız kullan.
Printable View
Rc nin performası aratmaz artık :)
Maşallah Batuhancım güle güle kazasız belasız kullan.
Gule gule kullan Ahmet ve Kaanın da ellerıne saglık..Ahm burdan sana seslenıyorm ara benı =))
öncelikle hayırlı olsun Batu :) bende bakmıştım bi ara bunlara çok güzel araçlar gerçekten, kazasız belasız işallah...
maşallah , kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
nazar değmesin , iyi turbolu günler dilerim ;)
maşallah batu, güle güle kullan ama jantlara da bi el at derim :)
astra h cc jantı yakışır ;)
zor gtc'miz cok güzel olacak :D:D sen sağol batu:)
hayırlı olsun batuhan:)
Yeni sahibide techten:) Teşekkür ederim
Kanka beklediğimden çok güzel ve hızlı oldu haberin olsun:D Ahmet abiye sorabılırsın:D
Sağolasın abicim. Bunu alırken yakıt ve kafa rahalığı için aldım ama sonu gene rolling e gidiyor:D
Jantlar aklımda:) Aslında orjinal jantlarıda bende ama onlar 6'5 inç ve şimdi üstündeki lastiklerim 225 45 17 olmaz gibime geliyor.
Abicim ellerinize sağlık çokta güzel oldu :hahaha::hahaha:
Sağol abi teşekkür ederim:)
Hayırlı olsun kardeşim burdan da diyelim tekrardan:D fena değil işte rc den sonra :P:D
Çok basarılı hem hızlı hem guzel hem dizel ..
hayırlı olsun hem görüntü hem performasn hem ekonomi çok güzel bi seçim GTC cilerin sayısı artsın biraz :)
az önce dun gece ahm nın ordan cıkmadan önce sıfırladıgım yakıt ortalamama baktım:D şirinevlerden köprü çıkışına kadar trafık ve temde hevesle basmalı ortalamam 5.6 litre:D daha ne olsun:) birde arabayı bırakmadan öncede sıfırlamıstım ayar için hep dipgaz gezdıklerındekı ortalamada 8 litre idi tam:) bu koca jantlarla bu yakıt süper:)
Maşallah , Hem yakıt az hem performans var düşünmüyo değilm bu tarz arabalardan. allah tekerini düz bastırsın.
Massallah kazasiz belasiz
Opel - Astra GTC H - 1.9 CDTI (150 Hp) - Technical specifications, fuel consumption bu linkte benm araba için 1405 kg yazıyor bu kadar varmıdır ya:S
Kardeşşş turboya ne uygulandı tam olarak..Paller mi büyütüldü? Video da bekleriz bu arada:)))
maŞALLAH gtc tam tadında oldu desene:)