Yemın edıyorum dunya size güzel : ) araba yakmıyor yaaa
Printable View
Yemın edıyorum dunya size güzel : ) araba yakmıyor yaaa
gerçekten güzel araç, az yakması da büyük bir artısı, maşallah...
teşekkur ederım jant konusunu çözdüm gibi eğer olursa çok guzel bırsey gelıcek:)
evet az yakması çok guzel ama 3 haftada rc ile 3 ayda yapmadıgım yolu yapmısım:D
Teşekkur ederim :)
Jantlarimizida taktik artik huzurluyuz :)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos...37388942_n.jpg
kanka huzurluyuzda çokda yakışmış onada maşallah ama altıdan geçer gider benim araba bunun :D
Hayırlı Olsun Yenı Jantların Bıraz Basarsan Daha Guzel Olur :)
ooo bak jantlar on olmuş şimdi kutu içi filtre ve kutu modifikasyonu ve downpipe valla su an asırı hızlı daha ne kadar hızlı olur onuda bilemiyorum:)
Ya oturduugum siteye RC surtmeden giriodu dikkat edince ama bunun burnu uzun oldugundan hafiften surtuyor. Hem basipta huzurumu kacirmak istemiyorum :) rahat rahat istedigim yere gidip gelebiliyorum. :)
jantlar güzel olmus kardeşim darısı basıma:):)
Maşallah temiz iş çıkmış ortaya tork iyi gelmiştir işlemlerden snra birazda in & out rahatlatıldımı bak gör ne güzel olacak.
Teşekkürler abi. Suan filtre sistemi ve egzost sistemi orjinal kat iptali dışında. Orjınal boru çapı sanırım 54 luk. Ve benmki ayarında 1.9 pd lerde 63 veya 70 lik kullanılıyor. Daha sonrası için belki bu yönde bişeyler yaparım ama şimdilik pek düşünmüyorum ciddi şekilde gidişi tatmin ediyor. Bronz balatadan sonra birkaç pd ile deneyip görmek istiyorum gidişini :)
hep aklımda olan bi araçtı trabzonda bulmuştum tam otobüse binceğim gün galerici arkadaşlar aklıma girdi vazgeçirdiler. ukte kaldı içimde :)
maşallah çok güzel olmuş jantlarla. duman varmı duman ? :)
araç güzel maşallah :)
bittimi araba kanka ???