turbonun paller büyütüldü kanat sayısı arttı artı polişh
maşşallah gtc tam istedigimiz gibi oldu daha iyi olacak işallah kanka senin debriyajında bana geldigi zaman bi sıkıntı yoktu ne yaptın hemen :hahaha::D
Printable View
hayırlı olsun batuhan dizel candır ama egzos sesi olmuyor ona gıcık oluyorum ya :)))
ahm performance
ppr motorsport
belalı ikili hauhauhau :D:D
5 demi kanka degis ya sarar o 5te :D palleride buyutmus bak sennnn ya dizele gecis hem hizli hem heyecanli oldu ahm ve ppr in elleri dert gormesin herdaim ;)
ciddi merak ettim arabayi ZOR mu kolaymi bakmak lazim :D
Vay be bu arabayı Silivride görürdüm ara ara. Hayırlı olsun yeni sahibine ;)
hayırlı olsun kardesım kazasız belasız kullan
ceco baskan aramıstı cuma gunu senın arabaydı galıba deneme ıcın sölemıstı benım araba burda degıldı :)
hayırlı olsun güzel araç...
maşallah kazasız belasız
maşallah gücüde duruşuda takdir edilesi.
maşallah hayırlı olsun dizelden farkı kalmamış :)
maaşallah çok güzel araç
arac sılıvrıdeydı sanırsam oncelıkle kazasız belasız kullanman dılegıyle fakat bır gtc ye bu kadar kotu jant takılbılır sılıvrıde en son dayanamyıp durdrcktım ya varsa orjınalını tak lutfen :)
maşallah kazasız belasız ..
Yemın edıyorum dunya size güzel : ) araba yakmıyor yaaa
gerçekten güzel araç, az yakması da büyük bir artısı, maşallah...
teşekkur ederım jant konusunu çözdüm gibi eğer olursa çok guzel bırsey gelıcek:)
evet az yakması çok guzel ama 3 haftada rc ile 3 ayda yapmadıgım yolu yapmısım:D
Teşekkur ederim :)
Jantlarimizida taktik artik huzurluyuz :)
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos...37388942_n.jpg
kanka huzurluyuzda çokda yakışmış onada maşallah ama altıdan geçer gider benim araba bunun :D
Hayırlı Olsun Yenı Jantların Bıraz Basarsan Daha Guzel Olur :)
ooo bak jantlar on olmuş şimdi kutu içi filtre ve kutu modifikasyonu ve downpipe valla su an asırı hızlı daha ne kadar hızlı olur onuda bilemiyorum:)
Ya oturduugum siteye RC surtmeden giriodu dikkat edince ama bunun burnu uzun oldugundan hafiften surtuyor. Hem basipta huzurumu kacirmak istemiyorum :) rahat rahat istedigim yere gidip gelebiliyorum. :)
jantlar güzel olmus kardeşim darısı basıma:):)
Maşallah temiz iş çıkmış ortaya tork iyi gelmiştir işlemlerden snra birazda in & out rahatlatıldımı bak gör ne güzel olacak.
Teşekkürler abi. Suan filtre sistemi ve egzost sistemi orjinal kat iptali dışında. Orjınal boru çapı sanırım 54 luk. Ve benmki ayarında 1.9 pd lerde 63 veya 70 lik kullanılıyor. Daha sonrası için belki bu yönde bişeyler yaparım ama şimdilik pek düşünmüyorum ciddi şekilde gidişi tatmin ediyor. Bronz balatadan sonra birkaç pd ile deneyip görmek istiyorum gidişini :)
hep aklımda olan bi araçtı trabzonda bulmuştum tam otobüse binceğim gün galerici arkadaşlar aklıma girdi vazgeçirdiler. ukte kaldı içimde :)
maşallah çok güzel olmuş jantlarla. duman varmı duman ? :)
araç güzel maşallah :)
bittimi araba kanka ???
öncelikle kazasız belasız kulllanman dileğimle..
benim fikrim jantlar biraz cılız kalmış biraz daha dolgun bi model daha güzel olabilirdi. tabi sen beğendiysen bize sakız çiğnemk düşer :)
basmıcam demişsin ama hafiften basıp komple de cam filmi yapsan anaconda show olur.
Jantları ilk tercih sebebim hafifliği:) belki flanşla 1.5 cm felan dısa bastırabılırsem daha dolgun görünceği kesin. Birde RC den alçak oluşundan dolayı bezmiştim. Samsunda rahat kullanamıyordum. Basmayı düşünmüyorum. Cam film aslında aklımda fakat polis çevirme uğraşmak istemiyorum:) böyle çok huzurlu oluyo polis keşke beni çevirse diyorum:D:hahaha::hahaha:
kazasız belasız bınmek nasıp olsun insallah ...araba gercekten hızlıymıs duyumlarını aldım :D