Aracı alan talat abi üst mesajda yazan sürekli görüşüyoruz kendisiyle fakat o.z lar konusunda hassas sanmıyorum satacagını veya takaslayacagını:)
Printable View
Konumuza bir güncel diyip arabayı basmalımıyım diye soralım:)
abi böyle rahatsan basma ama basıncada görüntü güzel olacak oda bi +
basınca daha cok seveceksin arabanı :) ,ıds+var mı ?
satılıklarda olan siyah bir astra var onun siyah jantları da çok yakışabilir.
birde böyle 200 beygir olup 4 litre yakmak ne keyifli :)
Baaaaaas kanka yere 17 lerle coilli resimlerini bekliyorum :))
ıds+ var. Aslında hep anlık atraksiyon yaşadıgım için sport tusuna basarak viraja girmek, makas atmak olmuyor. ama genede özellik varken vazgeçmek olmuyor.
yok jantları özellikle aldım hafif olması ilk şarttı benim için:) Yakıt olayı ayrı güzel rc ye alıştıktan sonra:)
Kankaa bakalım ya olmadı 3.5 yay alıp takarım ıds+ kafamı karıştırıyor.
hayırlı olsun baatu allah kaza bela vermesın
hemen alcalt arabayı ben bi kaç anca dayanabildim yaysız gezmeye normalde bence kankalarına göre yüksek kalıyor, ids + ile kullanacağım dersen 17"+4 cm yeterli olur.
anil37 kardesimle coiloverler icin anlastik en kisa zmanda alip montajini yaptircam.
cm cm foto bekliyoruz :)
bu arada ben makul davranıp eibach aldım önler 3.5 düştü tam arkalar 4 cm civarı konfor orjden fark yok o derece yumuşak, ben daha sert seviyorum şahsen ama amostisötleri zorlamamak adına sert yay almadım gayet memnumum hiç bir sıkıntım yok. IDS ı seviyorum :)
buda benım karakaçan burdan pay biç ne kadar düşeceğine
http://www.techturkey.com/forum/foto...i-videolu.html
ben sadece gazlayacağım zaman acıyorum surekli kullanıdğım bişe değil faydası dışında ayriyetten havaya sokuyor :D
teşekkurler bu arada :)
batu kardeşim kazasız belasız inş. ;) rc den sonra nası? :D
Güzel araca sahipsiniz.Kazasız belasız binin inş.
maşallah...
Coil uymadı araca.. Başka bahara kalmaz inş bu basma işi. Birde ön amartisörlerim kötü durumdalar. Pazartesi servise gidip orjınal önlere 2 amartisör taktırcam galiba. Ids+ den vazgeçemedim. Arkalar yeni değişmiş sanırım bayağı temiz duruyorlardı.
allah kaza bela vermesin
Servise gittim orjinal ön amartösrlerini ve yanında değişmesi gereken ne kadar parça varsa hepsinin siparişini verdim. Yarın gelir çarşamba taktırırım
ön takım revize mi ediliyor?
arada çok fiyat farkı yoksa aftermarket güzel bi kit bak derim
şimdi araştırdım gm e trw üretiyormuş ve ön arka disk+ balata 250 liraya halloluyor parça. Aftermarket ürünlerde sadece arka disk o fiyata yakın oluyo. Serviste indirimle beraber ön arka sadece disk 500 lira:D
maşallah kazasız belasız aracın yuksek ama guzel...Ayar sonrası Tahmını guc nedır ?
DÜn amortisörleri taktırdım. Tıkırtı ses hiç bişey kalmadı. Şimdi sıra frenlerde E5-Tem bağlantı yolunda bastım bi kaç kere ani yavaşlamak zorunda kaldım, hissediyorum araba durmuyor.:D
Pendikteki yetkili serviste hoşuma gitti ayrıca çok ilgililerdi.
frenleri kuvvetlendirmekten ziyade kış lastiğin yoksa bu aralar zor tutunursun.
Disklerde komple trw ile değiştirildi. Kafa rahat bi kaç günede muayene tamamdır sonrasında:)
kadran videosuda isterik
abi cok gitmioki ya:D orjınalden azıcık hızlı. bu arada map sensoru fena halde yaglanmıstı temızledık araba eski ateşliliğine kavustu :D moralım bozuluyodu yavaşladıgını hissetmiştim ama dışa vuramıyordum:D
http://i41.tinypic.com/9qfor9.jpg
çift egzoz olmamış sanki veya difizör gerekli diyelim...