dizelin tadı başka bence, hele bu kadar güçlüyse :) senin RC'yide Eskişehir'de görüyorum sürekli :)
Printable View
dizelin tadı başka bence, hele bu kadar güçlüyse :) senin RC'yide Eskişehir'de görüyorum sürekli :)
iyi ya 5x112 kullanılılmasında sıkıntı yoksa bi kurcaliyim bakım neler var bu arada ,üzerinde takılı derken,zaten jant lastikle bütünleştikten sonra yapılıyor balans benim bildiğim
araci alan kisi ile gorusuyormusun hic ? rc deki ozlara sulanayim diyorumda :) belki takasta yapabiliri benim ozlarla :)
Konumuza bir güncel diyip arabayı basmalımıyım diye soralım:)
abi böyle rahatsan basma ama basıncada görüntü güzel olacak oda bi +
basınca daha cok seveceksin arabanı :) ,ıds+var mı ?
satılıklarda olan siyah bir astra var onun siyah jantları da çok yakışabilir.
birde böyle 200 beygir olup 4 litre yakmak ne keyifli :)
Baaaaaas kanka yere 17 lerle coilli resimlerini bekliyorum :))
ıds+ var. Aslında hep anlık atraksiyon yaşadıgım için sport tusuna basarak viraja girmek, makas atmak olmuyor. ama genede özellik varken vazgeçmek olmuyor.
yok jantları özellikle aldım hafif olması ilk şarttı benim için:) Yakıt olayı ayrı güzel rc ye alıştıktan sonra:)
Kankaa bakalım ya olmadı 3.5 yay alıp takarım ıds+ kafamı karıştırıyor.
hayırlı olsun baatu allah kaza bela vermesın
hemen alcalt arabayı ben bi kaç anca dayanabildim yaysız gezmeye normalde bence kankalarına göre yüksek kalıyor, ids + ile kullanacağım dersen 17"+4 cm yeterli olur.
anil37 kardesimle coiloverler icin anlastik en kisa zmanda alip montajini yaptircam.