cm cm foto bekliyoruz :)
Printable View
cm cm foto bekliyoruz :)
bu arada ben makul davranıp eibach aldım önler 3.5 düştü tam arkalar 4 cm civarı konfor orjden fark yok o derece yumuşak, ben daha sert seviyorum şahsen ama amostisötleri zorlamamak adına sert yay almadım gayet memnumum hiç bir sıkıntım yok. IDS ı seviyorum :)
buda benım karakaçan burdan pay biç ne kadar düşeceğine
http://www.techturkey.com/forum/foto...i-videolu.html
ben sadece gazlayacağım zaman acıyorum surekli kullanıdğım bişe değil faydası dışında ayriyetten havaya sokuyor :D
teşekkurler bu arada :)
batu kardeşim kazasız belasız inş. ;) rc den sonra nası? :D
Güzel araca sahipsiniz.Kazasız belasız binin inş.
maşallah...
Coil uymadı araca.. Başka bahara kalmaz inş bu basma işi. Birde ön amartisörlerim kötü durumdalar. Pazartesi servise gidip orjınal önlere 2 amartisör taktırcam galiba. Ids+ den vazgeçemedim. Arkalar yeni değişmiş sanırım bayağı temiz duruyorlardı.
allah kaza bela vermesin
Servise gittim orjinal ön amartösrlerini ve yanında değişmesi gereken ne kadar parça varsa hepsinin siparişini verdim. Yarın gelir çarşamba taktırırım
ön takım revize mi ediliyor?
arada çok fiyat farkı yoksa aftermarket güzel bi kit bak derim
şimdi araştırdım gm e trw üretiyormuş ve ön arka disk+ balata 250 liraya halloluyor parça. Aftermarket ürünlerde sadece arka disk o fiyata yakın oluyo. Serviste indirimle beraber ön arka sadece disk 500 lira:D
maşallah kazasız belasız aracın yuksek ama guzel...Ayar sonrası Tahmını guc nedır ?