Met Nickli Üyeden Alıntı Gordum seni sinav cikisi. Zaten tanisiyoruz da ne zamandir gorusmuyoruz. Ayni okuldan mezunuz. Aynı okul derken ben niye hatırlayamadım kardes seni ?
hüsor Nickli Üyeden Alıntı kankaaaaaa ezmişssin maşallahhh çok güzel olmuş Bana böyle seyler deme adamım
maşallah herseyi çok güzel olmuş
COP&AYF KARAMÜRSEL SEPETİ
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı maşallah herseyi çok güzel olmuş Çok teşekkürler
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Bana böyle seyler deme adamım adamın dizel versiyonusun kanka
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler arkadaşlar İsmail hüsoyada göster bu jant rengini beğenicek mi bakalım hüso sevmezmi ya içi gider onun
Maşallah
Mustafa Toprak Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Eyvallah kardeşim simdi gördüm Güncel fotoğraflarımız yaptıgımız değişikliler 0 bakım bile yapmadık daha Berkincimmm canımm benim düzenlemen için sağol
maşallah kardeşimm yanıyorr arkadan görüntüsünü çok seviyorum bu arabanınn
Bu arada dpf iptali yapıldı krom 60 mm borular sonuna 51 lik2 tane no name susturucu takıldı su an yazılım ve turbodan itibaren egsoz sistemi var filitre kiti söküldü .
taytay Nickli Üyeden Alıntı maşallah kardeşimm yanıyorr arkadan görüntüsünü çok seviyorum bu arabanınn Sağol canım abim Bazıları arkadan sever yani bizz hahaha
Maşallah berkaycım nazar deymesin.
Mert- Nickli Üyeden Alıntı Maşallah berkaycım nazar deymesin. Teşekkür ederim Mert abicim pm attım sana
maşallah
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı maşallah Bu kadar kısa olarak kurtulamazsın eksikleri yazmanı istiyorum
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Sağol canım abim Bazıları arkadan sever yani bizz hahaha hep aklın o işlerde bi hafta sonu gezelim alfamla özledim
yavrum masallah
twitter: sedatmert10 instagram: sedatmert10 web: bursapower.com
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı yavrum masallah Teşekkür ederim abicim sendne özel isteiğim olucak
taytay Nickli Üyeden Alıntı hep aklın o işlerde bi hafta sonu gezelim alfamla özledim Her zamannnn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları