.......................................
En son halimiz baya değiştik Artık yüklendik
Maşallah duruşuyla gidişiyle gayet güzel bir araç Allah nazardan saklasın
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah duruşuyla gidişiyle gayet güzel bir araç Allah nazardan saklasın eywallah kardesım beklenıyosun buralara ona göre
Yürürü yeter..Maşallah
Alper DEMİR Nickli Üyeden Alıntı Yürürü yeter..Maşallah tesekkurler kardesım
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı eywallah kardesım beklenıyosun buralara ona göre dur bakalım daha yeni geldim istanbula hafta içimi ugrayım haftasonumu
Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı dur bakalım daha yeni geldim istanbula hafta içimi ugrayım haftasonumu istedıgın zaman atla gel sıkıntı yok
1.4 is var arkadaşta denemek istiyor seninle
kelalper Nickli Üyeden Alıntı Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı 1.4 is var arkadaşta denemek istiyor seninle yok walla deneyıp rezıl olmam 1,1 falan varsa olur ama
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı 1.4 is var arkadaşta denemek istiyor seninle okadarda değil selçuk hani arabası yüklendi ama is geçicek kadar olmadı daha...
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Hazır olduğunda belirt öyleyse kanka 1.4is çi adam hevesli birazda dengesiz ama arkadaşım sonuçta kıramam onuda
selcuk kanka sen dene 1,4is le gecerse ben deniyimki bide senle ugrasmak zorunda kalmıyım
BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı selcuk kanka sen dene 1,4is le gecerse ben deniyimki bide senle ugrasmak zorunda kalmıyım Aynen olabilir bu yönünü hiç düşünemiştim Güzel fikirmiş
ve bayrampaşalıya kef gelir
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Aynen olabilir bu yönünü hiç düşünemiştim Güzel fikirmiş yanı bosuna ugrasmayalım ama kacarın yok senınde bacaklarını kopartıcam uAlper Nickli Üyeden Alıntı ve bayrampaşalıya kef gelir UALPER sende fazla zorlama şansını senide geçmıyım
yüklen yüklen
BMW
gkm13 Nickli Üyeden Alıntı yüklen yüklen yavaş yavaş acele etmeden
noluyor burda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları