Maşallah kazasız belasız çok güzel
Printable View
Maşallah kazasız belasız çok güzel
Maşallah...
En sevdiğim kombinasyon. Nazar değmesin bencede hiç bulaşma cupra tampona falan çok şık ve sade duruyor böyle:)
Tesekkurler cumlemıze :)
sagol gokhan almandan devam :)
tesekkurler :)
Sagol alicim eline saglık kardesım. Senide dondurduk hakkını helal et :) Masallah gsi :icon_tup:
Önde 4cm filan pay var bir kere bastım oturdu araba direksiyon 1 tur anca dönuyordu çok sıkıntı ben gündelik kullanıyorum cunku. Evin garajına bu sekılde bıle 50 bın takla atıp giriyorum. Arkayı ındırıcem bıraz daha tesekkurler :icon_tup:
Amin tesekkur ederım
Evet ömercanınkınıde hatırlıyorum guzeldi beyaz arabaya füme ch daha güzel oluyor ben mat krom yaptırmayı dusunuyorum jantları cilalı jant dediklerinden. Bakalım yaza kadar bınersem arabaya yaptırıcam insallah. Tesekkurler sagolun :icon_tup:
Amiin cumlemıze sagolun
Tesekkur ederım
maşALLAH sade ve yakısklı duryor :)
cupra tampunun bi anlamı kalmadı bencede artık...
bu hali yeterli güzel duruyor...maşallah kazasız belasız...
masallah masallah ...
yakısıklıdır :) tesekkurler
Tampon degılde Izgaraları koyu fume bır renge boyatsam mı dıye dusunuyorum gri gibi durmucak sıyahtan bır ıkı ton acık olucak sadece :soru:
Tesekkurler bu arada
eyvallah moruk cok kulagını cınlattık konuda :D
sade ve güzel :) yakın zamanda kozyatağında görmüştüm :)
maşallah jantlar biçilmiş kaftan
kanka içi yeterli ya mz4 yada z4 cup almayı dusunuyorum hayırlısı olursa satıcam arabayı fazla kurcalamıyım dıyorum. Ama kemerler çok iyi :icon_tup:
Tesekkurler :) dogrudur erenköyde oturuyorum bu taraflardayım hep
Jantları takmadan çok jant denedım farklı bısey olsun ıstıyordum en son ch ı denedık ama çuk oldu tereddutsuz taktım 3ayı geçmiştir takalı. Cem abiyede selamlar burdan :heyoo:
bi kere fenerbahçe cordonun kapısında gördüm canlı canlı, gayet güzeldi:) maşallah
Gecen gün istasyonda Mehmet abinin yerinin orda gördüm guzel duruyordu.
maşallah çok canlı duruyor allah kaza bela vermesin bencede artık cupra tamponun suyu çıktı orjinal hali ve basık leon daha tatlı :)
Filmsiz daha bi güzel geldi bana :D Tek eksiği mercekli far bence. Araban çok güzel abi kazasız belasız allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Maşallah sade ve çok hoş. Allah kaza bela göstermesin...