Maşallah kazasız belasız çok güzel
Maşallah kazasız belasız çok güzel
En sevdiğim kombinasyon. Nazar değmesin bencede hiç bulaşma cupra tampona falan çok şık ve sade duruyor böyle![]()
Tesekkurler cumlemıze
sagol gokhan almandan devam
tesekkurler
Sagol alicim eline saglık kardesım. Senide dondurduk hakkını helal etMasallah gsi
Önde 4cm filan pay var bir kere bastım oturdu araba direksiyon 1 tur anca dönuyordu çok sıkıntı ben gündelik kullanıyorum cunku. Evin garajına bu sekılde bıle 50 bın takla atıp giriyorum. Arkayı ındırıcem bıraz daha tesekkurler
Amin tesekkur ederım
Evet ömercanınkınıde hatırlıyorum guzeldi beyaz arabaya füme ch daha güzel oluyor ben mat krom yaptırmayı dusunuyorum jantları cilalı jant dediklerinden. Bakalım yaza kadar bınersem arabaya yaptırıcam insallah. Tesekkurler sagolun
Amiin cumlemıze sagolun
Tesekkur ederım
maşALLAH sade ve yakısklı duryor![]()
yakısıklıdırtesekkurler
Tampon degılde Izgaraları koyu fume bır renge boyatsam mı dıye dusunuyorum gri gibi durmucak sıyahtan bır ıkı ton acık olucak sadece
Tesekkurler bu arada
eyvallah moruk cok kulagını cınlattık konuda![]()
kanka içi yeterli ya mz4 yada z4 cup almayı dusunuyorum hayırlısı olursa satıcam arabayı fazla kurcalamıyım dıyorum. Ama kemerler çok iyi
Tesekkurlerdogrudur erenköyde oturuyorum bu taraflardayım hep
Jantları takmadan çok jant denedım farklı bısey olsun ıstıyordum en son ch ı denedık ama çuk oldu tereddutsuz taktım 3ayı geçmiştir takalı. Cem abiyede selamlar burdan![]()
maşallah çok canlı duruyor allah kaza bela vermesin bencede artık cupra tamponun suyu çıktı orjinal hali ve basık leon daha tatlı![]()
Filmsiz daha bi güzel geldi banaTek eksiği mercekli far bence. Araban çok güzel abi kazasız belasız allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Maşallah sade ve çok hoş. Allah kaza bela göstermesin...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)