Maşallah Allah kaza bela göstermesin...
maşallah kazasız belasız
tesekkurler arda sagol
evimde yakın abı oralara çay içmeye ugramısımdır tesekkur ederım
sagolun valla aliergun sagolsun aracımı cilasız bırakmıyor![]()
Mercek far cok guzel valla dusunmuyordumda sımdı kararsızımtesekkurler cümlemize inşallah
bu makyajlı leonların tamponları eskisine göre keskin hatlı oldugu için gerek duymadım bende cupra tampon zaten araç siyah yapsamda cok belli olmaz. tesekkur ederım sagolun
Amin cumlemıze melih
Amin tesekkur ederım cumlemıze inşallah
banada ön tarafı açar gibi geldı bıraz ama cokta kurcalıyasım yok bılmıyorum![]()
Sagolun amacımda oyle olmasıydı yeter boyle benım ıcın
Tesekkurler
Eyvallah abi sagol, telini bekliyorum he keremide alıp gelıcem
Tesekkur ederım ama tampon dedıgım gibi dusunmuyorum baska önerılerınız varsa alabilirim![]()
Maşallah. Kazasız, belasiz surun. Jantlarinizla cok sade ve guzel bir araç olmuş. Bence pek fazla oynamayın. Beğendim gercekten.
cem arabanı görüyorum hep erenköy civarında..bir de ben seni bir yerden hatırlıyorum ama emin olamadım..kerem diye abin var mı? ya da erenköy de okumuş muydun?
eğer o cem çıkarsan çok şaşırıcam
bu arada maşallah..suyu çıktı zaten leonların.seninki basıklığı jantları çok güzel.hiç elleme harika duruyor
Sagolun, jantlarda cuk oldu valla. Kışlık moda geçicem yakında uludag zamanı gelınce orjınal jantların ustune kar lastıklerı aldım onları takıcam arabaya bide yukselticem ***** tek oynucagım seyler bunlar oluryaza dogru tekrar low&slow
tesekkurler dostum sagol
Aynen erenköyde okudum kerem dıye abım var aybars tanıdım senı![]()
Bu arada yorumun ıcın sagol goruselım bı ara bende goruyım senın aracı, kesin görmusumdur erenkoyde zaten jant degıstım demıssın bakım![]()
maşallah kazasız belasız inşallah![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
Orjınal farları actırmak hıc ıcımden gelmıyor, sonradan mercek saglıklı olurmu bılmıyorum fakat boyle ıdare edıyor benı zaten xenon dahı takmadım. Resım varmı merceklerın
Bu arada tanısma bölumune kendını tanıtırsan ilk olarak forum kuralları gereğince daha saglıklı olur ceza yeme![]()
Valla bılla ya nerden nereyeyarın burda pazar var aksam arabayı ıstasyonun oraya cıkarıcam mahallede olursan karsılasırız gorusuruz
Hatırlatma için saol tanıttım kendimi.İnan bende senin gibi düşünüyordum ama bu için uzmanı bi arkadaşımız var son derece profesyonel yapıyor ben 2011 tdi dsg aracıma yaptırdım.Resimleri çekmedim ama başka bir abimize yapılan farlar var onu yollamaya çalışıyım zaten benmkilerde aynısı oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)