maşallah, oldukça başarılı olmuş, kazasız, belasız![]()
Doğrudur sıfır araç teslim etmişsiniz işçilik iyidir tabide sonradan su alır buhar yapar vs hiç hoşlanmıyorum. Golfumde xenon var tek farın ıcıne nerden gırdıyse buhar gırmıs tozda ıcıne yapışmıs hıc hoşlanmıyorum açtırıp temizlettiricem.
Mercekli orj farlar bir ara 800 civarıydı sanırım halen öyleyse mantıklı, bu mercek işlemleride çok uygun rakamlarda degıl dıye hatırlıyorum cunkı.
sagolun ufak dokunuşlarla boyle oldu amin cumlemıze ınsallah
tamamdır aybars![]()
Tabi siz bilirsiniz ama buhar yapmama garantisi veriyor bir çok arkadaş yaptırdı hiç bir sorun yok fiyatlar 850-900 civarı istedğin xenona bağlı ama orjinal bixenon o fiyata bulman imkansız gibi birşey ve orjinaldan daha güzel bencetabi sen bilirsn yine fikir amaçlı söledim
dursun usta yapıyor bu farları cem 10 kere buhar alsa 10 undada çıkartır baştan yapar ama buhar oldumuda oluyor işte orjinalden devam bence![]()
Bahsettiğin rakamlar çok yuksekmiş, kısalarda mercek olsa yeter bana ama rakamıda duyunca vazgectım o paraya araba satıyolar dısarda
saka bır yana araca cok uzun sure bınıcek olsam far seti alırdım uyguna satılıyorda bakalım kısmet yaza dogru baska planlarım var.
kanka bılıyosun ben kıl adamım far buğu alsa ben arabadan soğurum o yuzden hıc gırmeye gerek yok bu işlere![]()
Biraz oynadım resimle fazla anlamam ama fena olmadı
![]()
maşallah kazasız belasız cok güzel duruyor..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah kazasız belasız..
maşallah çok güzel duruyor. cupra tamponu siyah diye düşünmesenizde önden görünümünü oldukça etkileyeceğini düşünüyorum. yeni tamponlarda cupra yazısı filan çok hoş görünüyor.
çok yakışıklı olmuşş
maşallah süper bir araç gti'ı da sattıktan sonra artık kupon arabaya bınmeyı dusunmuyorum aklımdakı ve kalbımdekı tek arac leon 1.4 tsi maşallah
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
aynen bakıyorum haberım ederim
tesekkurler cümlemize
tesekkur ederım, şimdilik böyle kalsın çok kurcalamak istemiyorum ama yeni cupralar gercekten cok guzel
sagol dostum
normal binek bir otomobil arasından tercih edilirse kesinlikle pişman olmazsınız, yakışı, gidişi, doluluğu gayet tatmınkar. özellikle şimdi FR paket çıktı. motor 1.4tsi fakat tamponlar, farlar jantlar cok guzel olmuş sunroofta oluyor. Kesinlikle onlara bakın
Tesekkurler body kit olsa bu kadar güzel durmazdı bence![]()
Yeni araba aldığını görmemiştim, güle güle kullan
Jantları satsana bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)