User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Ford V8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatma zamanı geldi
    aracı ankaraya çektim, bilenler bilir ankarada amerikan deyince akla gelen bir kaç usta vardır onlar arasından özkanlar ı seçerek arabayı teslim ettim, yaklaşık bir hafta oldu ve bir kaç gün içinde aracı vereceklerini söylüyorlar, motorda korktuğum kadar problem yokmuş, izmitte taktırdığım benzin pompası takılmaması gereken bir parça olduğundan biraz sıkıntı çıktı ama olsun zararın neresinden dönsek kardır dedik, bujiler değişti, eksozda patlama vardı onun sebebide karışımdan dolayıymış o problem düzeltildi, motor ve eksoz bağlantılarının tamamı yenileniyor yani hortumdu boruydu eski hiçbirşey kalmayacak şuan fren tertibatıyla ilgileniyorlar ve dediklerine göre bu aracın yürümesinden daha önemli olan birşey varsa oda durmasıymış, düşününce mantıklı geldi bir yandan elektrikçi bulundu aracın bütün elektrik tesisatı yenilenecek, kaportada benim çürük zannettiğim şeylerde pasmış fren ve elektrik biter bitmez önce aracın ısınma ve sıcak su için çalışması gereken lpg sistemi yenilenmeye gidecek sonrada güzelce boyanacak. benim tercihim siyahtı ama işi bilenler bu aracın fleetwood da üretilen başka rengi yok bu renk kalsın demeleri ve siyahın yazın güneş ışığını çekeceğinden dolayı içinde durulmayacağını söylemeleri beni caydırdı. kaportadan sonra tek işimiz kalıyor oda jant ve lastik işi ki bunuda çözmek biraz zor olacak çünkü ben nikelajlı jant istiyorum, türkiyede 8 bijon nikelajlı jant bulma olasılığımın zayıfmış. her aşama bitişinde resimleri ekleyeceğim takip eden olursa diye. deneyim konusunda daha önce söylediklerimide geri alıyorum herkes bir eski araba alıp toplamalı amerikanları falan gördükçe insanın iştahı kabarıyor ve bu tarz şeylerle uğraştıkça arabaya dahada zevkle binildiğini tecrübe ettim

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun. Karavan işleride fena zevklidir evin heran yanında
    DTi

bugramutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzaktan bakınca çok zevkli gözüküyor =) gerçi işin içine girincede sürekli bi uğraş koşturmada zevklidir gibime geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun teslımat gunu
    bujılerden amortısorlere, EGR sıstemınden radyatore kadar hersey degıstı veya yenılendı.
    bu zamana kadar anlatırken 5.7 v8 diye böbürlenerek anlattığım motor hacmi aslında Ford Big Block V8 7.5 LT bu da demek oluyor ki arda bu arabayı yürütmez

E_RtugrulJAP10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam bir keyif arabası

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vay vay cok guzelll ....
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugun teslımat gunu
    bujılerden amortısorlere, EGR sıstemınden radyatore kadar hersey degıstı veya yenılendı.
    bu zamana kadar anlatırken 5.7 v8 diye böbürlenerek anlattığım motor hacmi aslında Ford Big Block V8 7.5 LT bu da demek oluyor ki arda bu arabayı yürütmez
    aman allahım 7.5lt mi dediniz km de heralde 1.5tl yakardr diye tahmn ediyorm. bu arada merak ettiğim bişey daha var. aracın yakıt deposu kaç lt ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman allahım 7.5lt mi dediniz km de heralde 1.5tl yakardr diye tahmn ediyorm. bu arada merak ettiğim bişey daha var. aracın yakıt deposu kaç lt ?
    Ustanin soyledigine gore 2,5 lira yakacak. eve gelirken 300 liralik aldim yarim depo bile etmedi tamami ne alir bilmiyorum

Araci ancak bugun teslim aldim motor adam akilli olmus ama cekiste bir sikinti var gibi rampada yigiliyor belki agirligindan ve yasindan kaynakli olabilir ama canimi sikmadi degil. Ayna konusunda buyuk sikinti yasiyoruz, orjinal aynasini ve ayaklarini bulamadigim icin simdilik idare edecek sekilde kamyon aynasi taktim, motor ve yuruyen aksamda sikinti yok, frenler tamam, aracin altina komple wurth putur attirdim. Saat gec oldugundan fazla Takilmadan deneme surusune ciktim. Yarin tekrar sanayiye gidip elektrikciye cekiyoruz komple sokum islemini yapacak sonra su tesisatcisi kendi alanindaki tesisati sokecek ve dogru kaportaciya, dis kaplamada silikonlu ve acilmis olan yerler var oralara fiber tamiri yapilacak citalar komple degisecek ondan sonra tekrar elektrikci ve su isini yapacak ustalar icine girip toplamaya baslayacak umarim kisa surede biter ve rahatlarim. Buarada belki ankarada karavanci taniyan arkadaslar falan cikar yardimci olur diye umit etmeye devam ediyorum.

Buyrun bu da arabamizim adam akilli calismasinin videosu
    BORKED

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)