konuyu hortlatma zamanı geldi
aracı ankaraya çektim, bilenler bilir ankarada amerikan deyince akla gelen bir kaç usta vardır onlar arasından özkanlar ı seçerek arabayı teslim ettim, yaklaşık bir hafta oldu ve bir kaç gün içinde aracı vereceklerini söylüyorlar, motorda korktuğum kadar problem yokmuş, izmitte taktırdığım benzin pompası takılmaması gereken bir parça olduğundan biraz sıkıntı çıktı ama olsun zararın neresinden dönsek kardır dedik, bujiler değişti, eksozda patlama vardı onun sebebide karışımdan dolayıymış o problem düzeltildi, motor ve eksoz bağlantılarının tamamı yenileniyor yani hortumdu boruydu eski hiçbirşey kalmayacak şuan fren tertibatıyla ilgileniyorlar ve dediklerine göre bu aracın yürümesinden daha önemli olan birşey varsa oda durmasıymış, düşününce mantıklı geldibir yandan elektrikçi bulundu aracın bütün elektrik tesisatı yenilenecek, kaportada benim çürük zannettiğim şeylerde pasmış
fren ve elektrik biter bitmez önce aracın ısınma ve sıcak su için çalışması gereken lpg sistemi yenilenmeye gidecek sonrada güzelce boyanacak. benim tercihim siyahtı ama işi bilenler bu aracın fleetwood da üretilen başka rengi yok bu renk kalsın demeleri ve siyahın yazın güneş ışığını çekeceğinden dolayı içinde durulmayacağını söylemeleri beni caydırdı. kaportadan sonra tek işimiz kalıyor oda jant ve lastik işi ki bunuda çözmek biraz zor olacak çünkü ben nikelajlı jant istiyorum, türkiyede 8 bijon nikelajlı jant bulma olasılığımın zayıfmış. her aşama bitişinde resimleri ekleyeceğim takip eden olursa diye. deneyim konusunda daha önce söylediklerimide geri alıyorum herkes bir eski araba alıp toplamalı amerikanları falan gördükçe insanın iştahı kabarıyor ve bu tarz şeylerle uğraştıkça arabaya dahada zevkle binildiğini tecrübe ettim
![]()