Ters takmissin tamponuBu haliyle iyi bence, 4 kapi E46'ya M3 veya CSL tamponu pek uyduramiyorum ben..
Bunlarıda Sevioz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Csl çok güzel ama orjinal m3 tamponunuda varmı böyle bi shop'u.![]()
Maşallah çok yakışmış jantlar nazar değmesin![]()
2-3 Gün önce jantları ilk vanessanın önünde gördüğümde çok beğenmiştim tekrar hayırlı olsun jantların![]()
bu arabaya ilk yay takısımızı yıkamaya gidişimiz halen aklımdanerden nereye ya brom.. cok yakısıklı olmus
cpz de bu gunlere gelirdi ama göremedik
) ne gunlerdi ya...
BDEVO9
www.sunishotels.com
Alper imkan varsa kacırma
http://www.sahibinden.com/csl_carbon...XQQdisplayitem
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
teşekkürler herkese
lan memoş walla özledim.. harbi yay bile yoktu araba da senin brabuslardan sonra gaza gelip takmıştımherkes bi yere gidiyo walla ne biçim iş bidaha da öyle kaynatamayız..
yawuz bunun boyananı war 250ye mi ne.. ondan düşünüyorum ama csl tampon olursa.. bakalım ya kısmet![]()
cok güzel gunlerdi alperim yagecelere kadar pastanede oturmayı ordan bize gidip muhabbet cevirmeyi.. askerlik adama herseyin degerini daha iyi anlatıyor.. olm bnm kız zaten ankaralı..bi ayagım orda
kopamayız biz. yazın otele illaki gelirsin. su askerlik bi bitsişnde
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
inşallah brocum sen bitir gel de hele bi![]()
inşallah kardeşim..
BDEVO9
www.sunishotels.com
Alper csl bagaj aman diyim sakın.![]()
Maşallah alper abi ilk aldığın zamanki fotosuyla bunu bi yanyana koysanaCSL ler gerçekten çok hoş durmuş aslında renkleride fena durmuyo
![]()
CSL tampn + yavuzun koydugu spoiler mutlaka ama mutlaka olmalı bence bu arabada karbon böbrek karbon ön bmw logosu yap nokta![]()
Uzun zamandır güncellemiyodum konuyu.. hep dışıyla uğraştım arabanın bana bi karı olmadı bi navigasyon alıyım da bu sefer benm işime yarasın dedimayrıca trimleri 3M karbonla değiştirdim.. sokaktaki 3 BMW nin 2sinde olan CSL jantlardan kurtuldum m2 jantlara dönüş yaptım.. Bence çok da mantıklı bi hareket oldu..
Adam gibi bi fotoğrafı yoktu ne zamandır hem satılık ilanı da vericem diye baya çektim.. Neyse lafı fazla uzatmayalım iyi seyirler..
Bunları ben çekmedim o yüzden ayrıca ekliyorum
![]()
cok guzel duruyor, masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)