maşallah alper tr'de en çok begendigim 4kapı e46 :)
Printable View
maşallah alper tr'de en çok begendigim 4kapı e46 :)
m2 jantlarla daha şık olmuş bencede maşallah kazasız belasız harika duruyor :)
çok iyi duruyor maşallah:)
M2 gri arabada cok tok duruyor. Ozellikle M1 paketlerde
bi fotomuzu cekmedınkı alper:D
Maşallah çok güzel duruşu :)
Masallah, Cok şık.
alper once hayırlı bayramlar kardesım super olmus ama bı spacer ıster on arka
Herşeyiyle çok güzel olmuş:) Direksiyonu M direksiyon ile değiştir bana kalırsa. Kazasız belasız:)
Yapılacak herşey yapılmış 206 da öyleydi ;)
Masalllah cok güzel duruyor
çok güzel hakkaten maşallah :)
Alper satmaya gerçekten karar verdiğinde bi fiyat bilgisi verirsin:)
Konuyu baştan sona okudum. Yapılan hareketler tam yerinde ve gerçekten çok iyi olmuş.
Maşallah.
teşekkürer ;)
teşekkr ederim tunç ;)
saolasın.. 19 x5 jantı aklımda kaldı sadece ona da ne param ne de zamanım war artık m2lerle dewam :)
saolasın :)
M1ler çok hoş aslında ilk tercihim m1 olurdu bulsaydım.. ama tr de üvey ewlat m1 kimse tanımıyo bile :) sonra sonra da gözüm m2ye alıştı artık hoşuma gidiyo..
Ne zaman istersen ;)
saolun :)
saolasın abi benm de gözüme batıyo arkalar uygun bulursam bitane düşünüyorum..
walla çok hevesim vardı ama 99 model olduğu için deiştirmedm.. 99larda o direksyondan yok çnkü.. satarken sıkıntı olur diye;)
teşekkürler saol bidahakine de öyle olur inşallah:heyoo:
teşekkür ederim ;)
saolasn tarık :)
satkmaya kesin karar verdim aslında ama navigasyonu bi arkadaşım istiyo ona göre fiyat da netleşicek ;)
teşekkür ederim saolun ;)
Nasıl oldu ben de anlamadım ama bugün itibariyle satmış bulunuyorum arabayı.. Dün yaso325 aradı satıcaktın arabayı biz alalım bari diye (kayınbiladeri için) iyi tamam dedm geldiler aldılar gittiler walla çok ani oldu.. 3 sene geçmiş şimdi baktım da bidaha bu kadar hevesle bi araba alıp uğraşıcamı hiç sanmıyorum.. neyse hayırlısı olsun.. şimdilik e39 la devam..
Alana satana hayırlı olsun..:)
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
Son haliyle tam tadında :)