hayırlı olsun jantlar, güzel durmuş
lastik ebatları nedir, sürtme vs yok değil mi?
Printable View
hayırlı olsun jantlar, güzel durmuş
lastik ebatları nedir, sürtme vs yok değil mi?
maşallah cok yakısmıs ya alpercım gule gule kullan:)
Maşallah, çok hoş olmuş.:)
Tavsiye, cls bagaj.:eek::cool:
http://image5.sahibinden.com/photos/...711685_794.jpg
http://image5.sahibinden.com/photos/...711685_730.jpg
maaşallah , sade ve şık i jantlarda çok çok güzel olmuş , jantlarla duruşu değişmiş resmen , kazasız belasız inşallah..
La nazarım değcek bu gidişle walla çok güzel olmuş Apocan :D
Çok güzel olmuş Maşaallah alalı baya bir zaman oldu , fakat yavaş ve kaliteli parçalarla hareket etmeniz çok güzel zaten emeğiniz ortada...
Trafikte çok sorun olmayacaksa ön cam dahil siyah cam filmi tavsiye ederim gri araçla mükemmel kontrast oluyor ...
Ben de su böbrek carbon veya piano black olsun istiyorum :D
cok guzel olmus jantlari tamponlari falan gule gule bin :)
maşallah çok şık :)
Maşallah Alper çok iyi olmuş:)
maşallah Alper hakkaten güzel olmuş...
böbrek ve m ayna:D
çok özendiğim bir kasa. kazasız belasız inş.
Maşallah Alper harika olmuş jantlar.
alper harbi çok iyi olmuş jantlar kırıksız çiziksiz güzel günlerde kullan kardeşim ............
walla çok saolun arkadaşlar allah hepinize gerçek CSL nasip etsin inşallah :) sorulara gelicek olursak:
tunç trimin fotosunu atıcam yakın zamanda deiştirebilirim çnkü onları da giderayak bi çekiyim onları da.. buarada sinyali taa arabayı ilk alığım zaman arkadaşlarım hediye almıştı yan sanayi almışlar ama saolsunlar o yüzden bi enayilik war kendi orjinal sinyali çok güzel oturuyo çnkü ;) deiştiricem onu da fırsat bulamadım.. buarada eski lastiklerim 245-40-17ydi şimdi 225-40-18 oldu çok da bi eksiklik hissetmedim ben şahsen performans olarak..
VWci replica jantlar ama ağırlıklarını bilmiyorum walla..
maxpower dediim gibi 225-40-18 sürtme dün 4 kişi bi esnedi araba o zaman yaptı ama o da olur artık dedim. normalde sıkıntı yok..
doğukan o bagaj bursada elde yapıldı sanırım ama ben işçiliğini hiçbizaman beğenmedim satılıktı bi ara bu arabanın sahibi almış demek.. komple bagaj değil ama csl spoilerları war onlardan düşünüyorum ;)
yawuz ben m2 ler warken böbrekleri siyah yaptım çok kötü oldu :D şimdi deniycem bi de ;)
cem ne nazarın değicek olum senin benim mi war ;)
erkin hakkaten M ayna istiyo araba farkındayım :o
hepinize iyi dilekleri için tekrar çok teşekkür ederim:heyoo:
Dene dene güzel olur :)
CSL bagaj ben de begenmiyorum, hendrikten sonra birkac kisi daha yaptı ama hos gelmiyor gözüme, özellikle plaka bölümü falan kötü duruyor.