berkokan saol :)
tarık çıtaları boyatmicam.. m-tech takınca çıta olmicak ne de olsa ;)
serdarım saolasın, sıradaki konusunda ne kadar kararsız olduğumu senden iyi kimse bilemez :D
Printable View
berkokan saol :)
tarık çıtaları boyatmicam.. m-tech takınca çıta olmicak ne de olsa ;)
serdarım saolasın, sıradaki konusunda ne kadar kararsız olduğumu senden iyi kimse bilemez :D
Hayırlı olsun kazasız belasız :D
alper o egsozu değiştir pipi egzoz yakışmıyo bmw ye :hahaha::p
hanı hanı sınyaller nerde
Olm iki gün görüşmedik ne hale soktun yine maşallah maşallah sen bilion bu işi...
Yanlız yasonun arabayıda yeni gördüm oda fena :)
serkan hakkaten eksoz çok çirkin duruyo :D
venom 35 aynen çift yuvarlak takıcam ama hawa çok souk, biraz düzelmeden hawa yaptıramam :D
sinyaller farlarla kaan :)
cem, işte sorun orda.. sen 2 gün görüşmedik sanıyosun ama 2 aydır görüşmedik olm :D
ooo alper abi 206 dan sora bmw yide müthiş yapıyorsun tam istedigim tipte araclar cıkartıyor sade + dikkat cekici =) =)
SLVR_PTBLL teşekkürler, saol.. 206 güzel referans oldu bana ee :D
CD player ım olmadığı için kaç aydır radyo dinliyodum *****.. deli gibi CD changer araştırırken orj CD player ını sıfır ambalajında görünce önce inanamadım 2 gün sonra dayanamadım aldım :o ses inanılmaz deişti ama yine de ufak bi bas desteği yapıcam..
sonra madem içini güncelleştiriyoruz arabanın dedim, gittim e90 vites topuzu buldum ve göğüsle aynı renkte olan çıtaları vs. griye boyadım.. pek bi sewdim walla keşke ilk gün boyasaymışım..
İlerde şu direksiyonada bi el atarsın artık=)
Gule gule kullan alper kardesım...
Gecen gun geldım sızın tukkana baktım kasada bı bayan vardı senın arabada yoktu dedım devam ettt :D
onur istiyorum aslında senin BMW deki direksyondan ama çok sonraki iş.. sırf uyumsuz olmasın diye gri vites topuzu alamadım walla :o bide şu war, direksyon deiştirmekten korkuyorum biraz satarken sorun olur mu diye (neden deişmiş vs.) 99larda o direksyondan olmuyo çnkü 2001 de çıktı onlar:beuj:
Serencebey, bizim validedir muhtemelen kasadaki :) en geç 9dan sonra ordayım ben, beklerim herzaman:icon_tup:
Alpercim geldıgımde saat oglen 2ydi hep dıosun gel beklerım dıe hıc yoksun kardeşim içemedik bir çayını:hahaha:
Gri olması daha güzel olmuş,canlılık katmış iç mekana..
hehe :D 2 de imkan yok gitmem pastaneye.. banada yazık ama dimi hep dükkan dükkan nereye kadar :D
saol tarık doğru söylüyosun 3 kollu direksyon war 99da e36 lardan kalma model :) ama benim istediğim bu, o da 2001 de çıktı.. takmak korkutuyo işte
http://img301.imageshack.us/img301/6...2813qw3.th.jpg
anladım..benim kastettiğim direksiyon e36'dan kalma olandı..:) :
http://img165.imageshack.us/img165/9660/dsc00487dq9.jpg
alper vites topuzu nerden buldun bana otomatiği lazımda üst kısmının kaplaması döküldü :(
alperr stoplarrrr 10numero olmush kardesim takip ediyorum gelišmelerini..kazasiz belasiz kullan DSC yi hep off gezme;)