güzel olmus
aa yay takmsguzel dusmus guzel beegendim ben
hehhe olm altini vurdum demissin ben pederin leylek 3.16siyla bile altini vuruorum bmwlerde ole bi sorun var alltta biseyler hep vuruo bide cok oyanak araclar
yaysizlari yani
heheh alpercim bence guzel dusmus kazasiz belasiz kullan simdi sira bana kalirssa komple cam filminde+on
bide su bobregide boyat (:
- K -
________
Dr.Ecu
maşallah ya yakında bi m geliyooo yaniyaylar gerçekten çok güzel göstermiş aracı allah kaza bela wermesin
![]()
yaylar takılmış,,,hadi hayırlı olsun alper,,çokta şık olmuş,, sen çekersin daha nice güzel resimler,,bende vorgland düşünüyorum yorumlarını alıcaz artık
![]()
Yawaş yawaş oluyo yawDewamını bekliyoruz..
Mrt saol hepimiz kazasız belasız inşallah
eyw burak saol
onurK sorma ortaam walla 206 bukadar sürtmüodu sağa sola anlamadım ne işsırada kesinlikle stop war buarada.. sora da planlar war bakalım boş duranı Allah sewmez
faruk inşallah M olduu günleri de görürüz keratanın..
Görkem teşekkür ederimvogland hakkaten güzel bi yaymış.. yani Allahım nie taktım ben bu yayları dedirtmedi bana.. konforda kayıp yok desem yalan olur ama delirtmiyo insanı
DeNNis teşekkürler, janların daha 17leri senin olsun inşallah
OnurS inşallah dewam edicez. ama ankarada olmak büyük problem.. istanbulda 150ye m-tech tampon buluo millet bizde en aşaa 500.. ondan yawaş ilerlioruz
tymu eyw saolasın..
Maşallah Alper ,
Plakaya el atıver![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
maşallah tepeden tırnağaa sahiplenmişssinn jantlar qüzell secimm benimm fikrim sanırım resımdede qörüldüğ gibi 2 incii jant daha hoş oturmuş qeldi geniş kollu sanırım 17 & 18 inç olan bu janmtda güzel seçim ne bilim qözüm geniş koılluya takıldığı içn olsa gerek
kazasız belasız sürüşler kardeşim tekerine taş qelmesin..
saol yiit
cem saol.. plaka konusunda bişeyler yapıcam.. APP plaka korkutuyo beni aslında polis falan ama belki bununla 206daki gibi uğraşmazlar.. şansımı deniycem bi bakalım ön taraftaarkaya da kare plaka düşünüyorum
samet teşekkürler ama o jantlar sığmamıştı zaten.. hem fazla yormak da istemiyorum.. bunlar iyidir yanisenin de taaunus güzel olmuş maşallah
alper en başta baktığın 5 serisi jantının replikaları çıkmış 17 18 biraz bekleseydin alırdın onlardan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)