Cok güzel olmus yenilikler
Far ve tampon isini de hallettinmi tamamdır![]()
Cok güzel olmus yenilikler
Far ve tampon isini de hallettinmi tamamdır![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sekan vites topuzunu imaj bmw den aldım.. otm. dikkatimi çekmedi orda e90 için ama wardır belkide.. tel: 0 312 278 27 35
bide başpınar oto war, onlarda da olabilir belki tel: 0 312 278 55 77
onur saol ortaamsatılık ASC
bi işe yaradığı yok hani para etsin bari
DRaGGeR, tükendim artık ama yine de halletmeye çalışıcam onlarıda![]()
Yok alper bişi olmaz rahat olsun için aksine + olur satarken..Şahsen benim için tercih sebebi olur diğer direksiyon...Senin direksiyonu airbagle birlikte takaslıycak biyer bulman lağzım..M direksiyon olursa dahada bi makbul olur hatta...Tampon alırkende bana haber wer yardımcı olurum...
ewet yedek parçacı bu numarasını werdiğim yerler, ama yok yok adamlarda bi sor istersen yinede
ewet aslında deiştirirken fotoğraflarını da çekerim bişi olmaz heraldetampon alırkende rahatsız edicem seni zaten galiba çnkü ankarada arka tampon bulamadım
ön war ama o da fiber, bakalım nolucak.. zaten hala çıtalı mı çıtasız mı istiyorum tamponları karar weremedim. Anket açıcam
![]()
Alper zevkli adamsın 206 HDİ-RC den belli etmiştin bununla ispatlayacaksın inşallah gayet güzel oluyo ve ileride daha da güzel olacagına eminim.Kazasız belasız...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Güzel olmus
Siyah far aldıgında, sinyal boyutu da kücüleceginden daha da hos duracaktır.
Ben de cogu zaman angellar kapalı böyle amerikan modda geziyorum hos oluyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ewet ya bende 206 warken angelları iptal etmiştim sadece turuncu yanıodu.. ortadaki parkları da sökücem galiba xenon gelince
![]()
farları halledemediysen, arkadaşımda bunların iç kısmı mercekleri vs.. herşeyi ellenmemiş olarak mevcuttu, sadece içini açıp onları monte edicen.. istersen telefonunu verebilirim.
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
emre takamadım walla bi merceğim eksik onu bulmam bide xenon almam lazım
sercy hurdalıkta arıycam bakalım sadece bi merceğim eksik bide onun kapağı bulamazsam pm atarım sana
serdar benm arabam die beğenmişsindir sen.. itin hatrı yoksa sahibinin hatrı war hesabı![]()
aman nazar değmesin.güle güle kullan..
e200deki jantlar brabus replikası mı ben mi karıştırıyorum?Muhteşem olmuş mercedes inanılmaz yakışmış
walla onur mersoya takılıcak en güzel jant bence.. jantları gerçek brabus olarak biliorum ben ama replica da olabilir, bi sormak lazım.
. ön arka ofset farkı, renginin parlaklığı falan süper yani sanmıorum replica olacağıını
mangal kokan haraketler bunlar
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)