maşallah kazasız belasız ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
cıtaları kendın sok plastı dıple boya![]()
www.honda-tech.com
![]()
biri son hali hakkında yorum yapsın arkadaş nasıl olmuş söleyin ya![]()
Jantlar yanlış anlamada apaçi işi olmuş biraz. Tek renk ya bronz yada beyaz yaptır tak. Daha çok yakışır.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
arkadaşım yanlış anlama ama şahsi fikrim çok kötü olmuş siyah spon taksan bundan çok daha güzel olurdu ...
Aga gerçekçi olmak gerekirse bende beğenemedim. Beyaz orjin yada BBS olsa nokta olur. + daha önce söyledim mi bilmiyorum ama orjinal stop, yan siyah çita, ön plakalığın oradaki siyah şeyler de giderse o zaman dört altılık olur. Onun haricinde maşallah diyelim.
ben beğenmiştim ama hiç iyi tepki almadım bi ay falan binip müsait bi anda orjinal renge dönücem artık denedik denedik olmadı
yok hocam kusura bakmam sonuçta buraya yorum yapın diye koyuyorum fotoları herkes görüşünü belirtebilir.. benim yaylar kesik o yüzden bazı bazı çukurlarda ön tamponu bu haliyle bile sürtüyorum şimdi 3.5 luk yay düşünüorum ou takarsam bi laguna lip var aklımda
bundan önce bronzdu ilk sayfada resimleri var onada vernik atmayı unuttuk kararma yaptı artık şimdi orj renge dönerim...
Farklılık olmuş. Sıkma canını bende beyaz tenekelerle gezerken kötü tepki alıyordum. Sağlık olsun.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)