buda bizim kankanın arabası![]()
city durusu biraz ilginc geldi bana jantlar sanki cok kücük bide arabanin yapisindan olsa gerek tuaf duryo yinede kazazis belasiz sürüsler
cityler yere basılmasın die kampanya yapasım geldi, bana da cok tuhaf gorundu, hiç begenmedim.. kazasız belasız sürüşler.
kazasız belasız sürüşler. ama hakikaten garip duruyo ve nedenide bence jant yani kötü seçim ve ufak jant bence o yüzden kötü görüntü var güle güle kullanın
Vay Osman ım city si bu . Gelirken works getirecekmiş citye![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
arka stoplar olduğu sürece iğrenç abi araç benceama belli bi emek,zaman ve maddi bütçe ayrıldığı için saygı duyarım
![]()
Masallah,guzel gunlerde kullanın aracı..
p.s bencede jantları degistirin..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
osman başka alemlerde
araç hakkatten basılınca ilginç duruyo. bence bunun sebebi arka çamurluk ön çamurluktan çok daha aşşağıda. arka basılınca ön basık olmasına rağmen havada duruyo. jantlarda olduğundan ufak duruyo. şu kış bi geçsinde bi ilkbahar temizliği yapıcaz arabalarda![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu arabaya acilem ön arka farklı offsetli jant ve kamber lazım ... bu iki detay ve güzel bir jantla inanılmaz olur hatta arkaya geniş offsetli 16 jant öne ise daha az offsetli 15 jant koyunca muhtemelen mükemmel olacaktır![]()
Jantlar tabiri caizse hap kadar kalmış.17jantlı ve bu basıklıkta gercekten cok guzel durur diye düşünüyorum..
kazasız belasız ama jantlar bence uymamış..
araç rengide etkiliyo görünümü gri siyah gibi bi renk olsa jantlar biraz daha ii dururdu.
2000 A3 8L
cok ilginc olmus bence 17 değil 18 bile olabilir..
kazasız belasız
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)